Savaşçı Dizisinin 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Savaşçı'nın Son Bölümünde Neler oldu? - Son Dakika
Güncel

Savaşçı Dizisinin 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Savaşçı'nın Son Bölümünde Neler oldu?

Pazar akşamları ekranlardan evlere konuk olan Savaşçı dizisi, geçtiğimiz akşam nefes kesen bir bölümle yine izleyici karşısındaydı. Savaşçı dizisinin 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı dizisinin son bölümünde neler oldu?

08.10.2018 10:08

SAVAŞÇI DİZİSİNİN 49. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kaan Bozok'u kurtarma operasyonunda işler hiç de beklenmedik şekilde içinden çıkılamayacak bir hal alır. Yüzbaşı Kaan Bozok'u bulamayan Kılıç Timi çaresizliğe kapıldı. Ardından, Serdar Üsteğmen Kaan Yüzbaşının evine gelir ve Kaan'ın annesi oğlunu sorar. Serdar çaresiz kalarak, onu her yerde aradıklarını söyler ancak annesini ikna edemez. Galip Astsubay hastaneden çıkar. Server Hanım oğlunun dönmesi için yalvarır. Bu sırada Kaan Bozok bir Bulgar gemisindedir. Gemiden limana onun resmi gönderilir. Bu arada Doğan, orduda kalacağını Halil İbrahim Albay'dan öğrenince çok sevinir.

KAAN YÜZBAŞI BULUNABİLECEK Mİ?

Kaan Yüzbaşı'nın gemide olduğu öğrenilir. Gemiye Azerbaycan'da operasyon yapılıp Kaan Yüzbaşının alınması hedeflenir. Kopuz Albay, Kılıç Timi'ne operasyonun detaylarını açıklar. Kaan Bozok ölü ya da diri geri getirilecektir. Serdar Üsteğmen, Kaan Yüzbaşının annesine gider ve Server Hanım oğlunun katil olmadığını söyleyerek, oğlunu koruyacağını sert bir dille söyler.

GEMİDEN ATLAYAN KİM?

Azerbaycan'a ulaşan Kılıç Timi, geminin limana yanaşmasını bekler. Operasyon başlar ve bu sırada geminin arka tarafından biri atlar. Halil İbrahim Albay, Haydar Yüzbaşıya onu canlı olarak getirmelerini söyler. Ancak ele geçirdikleri kişi Kaan Bozok değildir. Kaan onları atlatmıştı.

SAVAŞÇI DİZİSİNİN 50. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı dizisinin heyecanla beklenen 50.bölüm fragmanı da heyecanla bekleniyordu. Beklenen fragman geldi. İşte Savaşçı dizisinin merakla beklenen fragmanı…

Savaşçı Dizisinin 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Savaşçı\'nın Son Bölümünde Neler oldu?

Son Dakika Güncel Savaşçı Dizisinin 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Savaşçı'nın Son Bölümünde Neler oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement