Seminer Out, Webiner İn - Son Dakika
Güncel

Seminer Out, Webiner İn

Perculus, hızlı ve kesintisiz online seminerler için Türkiye'nin yeni tercihi.

13.10.2011 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kullanıcılarına, dünyanın her yerinden, görüntülü görüşme, yapma olanağı sunan ve Türkyazılımcıları tarafından geliştirilmiş en başarılı konferans programlarından biriolarak görülen Perculus, küreselleşen iş yaşamının vazgeçilmez araçlarındanbiri olmayı hedefliyor.

Hızlı, kesintisiz ve ekonomikiletişim

Dünya çapında kullanılan konferans yazılımlarından çok daha ekonomikfiyatla satışa sunulan Perculus, video konferansa göre %90 fiyat avantajısağlıyor. En düşük ADSL bağlantısında bile sorunsuz çalışabilme özelliği olansistem, kurulum gerektirmiyor, aynı anda 2000 kişiye kadar erişim olanağısağlıyor. Online eğitim ve seminerler için, kusursuz bir sanal deneyim sunanPerculus, aynı zamanda giderek mobilize olan iş yaşamına, tek tıkla toplantıyapabilme kolaylığıra getiriyor. Perculus, katılımcılara hiçbir ek maliyetyaratmıyor.

Perculus, merkezi çoklu ortam sunucusu yardımıyla tüm kullanıcılarınbağlandıkları bir sisteme sahiptir. Video ve ses görüntüleri, sunumlar busunucu üzerinden tüm kullanıcılara paylaştırılır. Perculus teknolojisi ile birtoplantı/eğitim veya seminerde yapabileceğiniz herşeyi kolaylıklagerçekleştirebilirsiniz;

· Toplantı Düzenleme

· Beyaz Tahta

· Ses ve Video

· Dosya Paylaşımı

· Anketler

· Tekrar İzleme

· Ekran Paylaşımı

Türk girişimcilerinin büyükbaşarısı

E-learning alanına getirdiği yenilikler ve projelerle adından sözettiren Advancity, global oyuncuların yoğunlukta olduğu konferans programıpazarında, yerli sermayenin bir girişimi olan Perculus ile iddiasını ortaya koyuyor.

Advancity Genel Müdürü Cem Atacık, Perculus ve online seminerler ileilgili şu bilgileri verdi; "Konferans yazılımlarının ortak amacı iş dünyasına,ihtiyacı olan hız ve verimliliği kazandırmak. Perculus, Türk kullanıcılarınıneğilimlerini ve alışkanlıklarını gözönüne alarak geliştirdiğimiz ve kullanıcıdostu olması sayesinde, kolayca kullanıma açılabilecek pratik bir ürün.Ekonomik fiyatıyla da, pratik olma özellikleriyle de Türk iş dünyasının kısasürede tercih etiği ürün haline geleceğini biliyoruz. Ürünün uygulamalarındaelde ettiğimiz başarı bunu gösteriyor. Kısa süre önce İstanbul SerbestMuhasebeci Mali Müşavirler Odası ile birlikte 480 kişinin aynı anda izlediğiçok başarılı bir webiner'i hayata geçirdik. İSMMMO ile birlikte yürüttüğümüzortak çalışmalar Perculus üzerinden, üyelerin sınav, bilgilendirme, eğitim gibitüm ihtiyaçlarını karşılıyor. İSMMMO, ürünümüzü seçerek hem üyelerine pratik veekonomik bir biçimde ulaşmayı başarıyor hem de iletişimini güçlendiriyor."

Perculus'un başlıca özellikleri;

· Kolayca toplantı ve sunum yapabilme, katılımcılarıdavet edebilme

· Microsoft Word, Microsoft Excel,Microsoft PowerPoint, PDF dosyalarınız üzerinde birlikte çalışabilme

· Ses, video, yazı ve beyaz tahtakullanarak iletişim kurma,

· Sorunsuz, düşük maliyetli toplantı vesunumlar gerçekleştirme

· Var olan sisteminiz ile%100 entegre çalışabilme.

Editöre notlar:

Perculus Hakkında: Perculus, farklı mekanlardaki insanların aynı ortamdaymış gibiçalışmalarını sağlamak amacı ile geliştirilmiş, internet üzerinde çalışantoplantı platformudur. Düzenleyicilerin dolduracakları basit bir form iletoplantı düzenlemelerini, katılımcıların da tek bir tıklama ile toplantıyakatılmalarını sağlar.Perculus ihtiyaçlarınız doğrultusunda özelleştirilerek, varolan intranet veya e-eğitim sisteminiz ile entegre bir şekildekullanılanibilir.

Perculus ile dünyanın herhangi bir yerinde bilgisayarlarının başındabulunan insanlar aynı sunumları izleyebilir, aynı dokümanları inceleyebilir,aynı beyaz tahtayı kullanabilir, birbirleriyle video, ses ve yazı aracılığı ileiletişim kurabilirler. Katılımcılar hiçbir ücret ödemeden ve hiçbir yazılımyüklemeden bu hizmetlerden yararlanabilirler. Perculus sistemi yardımıyla hertürlü tanıtım, eğitim ve toplantı faaliyetleri, düşük maliyetlerle ve etkin birşekilde gerçekleştirilebilir.

Deneme üyeliği içın tıklayın: http://www.perculus.com/web/index.html

Advancity hakkında: 1999 yılındanberi e-learning alanında çözüm ve hizmet üreten Advancity, uzaktan eğitimkonusunun otorite firmalarından biri olarak, bu alandaki çalışmalarını hemkurumsal hem de akademik skalada geliştirmeyi sürdürmektedir. Advancity biryandan SCORM API, Perculus Sanal Sınıf, Evde Etüt Sistemi ve Sordu.com gibiyenilikçi platformları hayata geçirirken, bir yandan da uzaktan eğitim veonline-bizz kavramlarının gelişmesine çalışmalara destek veriyor.

Advancity, çözümleriyle, Türkiyepazarının dışında, 3 kıtada 10'dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seminer Out, Webiner İn - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement