Eşinin Onu Aldattığını Google Haritalar'dan Öğrendi - Son Dakika
Güncel

Eşinin Onu Aldattığını Google Haritalar'dan Öğrendi

Eşinin Onu Aldattığını Google Haritalar\'dan Öğrendi

Google Haritalar'da gideceği yeri arayan adam, eşinin kendisini aldattığı fotoğraflarla karşılaşınca beyninden vuruldu.

11.10.2018 14:09  Güncelleme: 14:10

Peru'nun başkenti Lima'da yaşayan adam, köprüye giden kısa yolu Google Haritalar'da ararken eşinin kendisini aldattığını belgeleyen sokak görüntüleriyle karşı karşıya kaldı. Bu görüntüler karşısında beyninden vurulmuşa dönen zavallı adam hayatının şokunu yaşadı.

SAMİMİ BİR ŞEKİLDE DURUYORLARDI

Peru'nun başkenti Lima'da bir kişi, köprüye ulaşabilmek için en iyi yolu Googla Haritalar'da aramaya başladı. Doğru yolu bulmak için Lima sokaklarını Google Haritalar'da gezinen adam birdenbire bir kadın ve erkeğin samimi şekilde görüntüleri ile karşılaştı.

FOTOĞRAFTAKİ KİŞİ EŞİYDİ

Google Haritalar aracıyla 2013 yılında çekilen fotoğrafı gören adam, fotoğraftaki kadının yabancı gelmediğini fark etti. Fotoğraftaki kişinin kıyafetlerini ve yüzünü dikkatlice inceledi ve kadının eşi olduğunu anladı. Böylece eşinin geçmişte kendisini aldattığını öğrenmiş oldu.

BU OLAY YÜZÜNDEN BOŞANDILAR

Kimliği açıklanmayan çift, Google Haritalar'daki bu fotoğraf sebebiyle boşandığı bildirildi. Aldatan eşin Google Haritalar'a yakalanan fotoğrafları ve hikayesi sosyal medyada paylaşım ve yorum rekorları kırdı.

Son Dakika Güncel Eşinin Onu Aldattığını Google Haritalar'dan Öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement