Seydişehir Belediyesi 5.Voleybol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi 5.Voleybol Turnuvası Başladı

Seydişehir Belediyesi 5.Voleybol Turnuvası Başladı

Seydişehir Belediyesi'nin ilçede birlik beraberlik ve kardeşlik ortamının tesis edilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği 5. Voleybol Turnuvası başladı.

24.05.2014 14:49  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 takım, 220 civarı sporcunun katıldığı ve büyük ilgi gören Seydişehir Belediyesi Voleybol Turnuvası 6 Haziran 2014'de sona erecek. Turnuvanın ilk servis atışını Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın ilçe dışında olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Mahmut Çalık yaptı. Çalık takımlara başarılar diledi.

Seydişehir Atatürk Spor Salonunda oynanan açılış maçını Seydişehir Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Çalık, Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Demirtaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Öz, Taraşçı Mahalle Muhtarı Bahattin Karal ile sporseverler izledi.

Turnuvanın ilk maçı Seydişehir Judo ve Adliye Spor arasında oynandı. Seydişehir Judo, Adliye Spor'u 3-2 mağlup ederek turnuvanın ilk galibiyetini aldı.

Daha sonra Turnuvanın ikinci maçı Enis Şanlıoğlu Gençlik Spor ile Kral Ekmek Spor arasında yapıldı. Kral Ekmek Spor , Enis Şanlıoğlu Spor'a set vermeyerek maçı 3-0 kazandı.

Turnuvanın ikinci gününün ilk maçında ise Seydişehir Anadolu Spor,Kız Meslek Lisesi Spor'u 3-0 mağlup etti.Aynı gün oynanan Habeksan Spor ile Anadolu Sağlık Spor arasındaki karşılaşmada Habeksan Spor rakibini 3-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi 5.Voleybol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement