Sinem Kobal, Eşinin Köyünde Hanımağa gibi Karşılandı - Son Dakika
Magazin

Sinem Kobal, Eşinin Köyünde Hanımağa gibi Karşılandı

Yaz başında Miami'ye tatile giden Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, bayramı yakışıklı oyuncunun köyünde geçirdi. Kobal, köyde hanımağa gibi karşılandı.

03.09.2017 11:50  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel oyuncu Sinem Kobal, bayramı eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun köyünde geçirdi. Ankara Üçem Köyü'ne giden Kobal, eşinin akrabaları ile zaman geçirdi.. Hanımağa gibi karşılanan ünlü oyuncu, köy hayatına da uyup tarladan kabak topladı.

"ÖNCE AİLEMİZ" DEDİLER

Birçok ünlü isim Kurban Bayramı tatili için rotasını yurtdışına çevirirken Sinem Kobal'la eşi Kenan İmirzalıoğlu, "Önce ailemiz" dedi. Her bayram Ankara'nın Bala ilçesinin Üçem Köyü'nde yaşayan annesi Yıldız İmirzalıoğlu ile babası Mustafa İmirzalıoğlu'nu ziyaret eden yakışıklı oyuncuya bu yıl eşi de eşlik etti. Köyünde kurban kestiren Kenan İmirzalıoğlu, hem akrabalarını hem de yardıma muhtaç hemşehrilerini sevindirdi.

HANIMAĞA SİNEM

Ailesine düşkünlüğüyle bilinen yakışıklı oyuncu, eşine doğup büyüdüğü yerleri gezdirdi. Kenan İmirzalıoğlu, bir süre de eşiyle çiftçi olan babasının kabak tarlasında vakit geçirdi. Karınları acıkan ikili, soluğu akrabalarının yanında aldı. İmirzalıoğlu'nun akrabaları ikiliye yöresel lezzetlerden ikram etti. Yakışıklı oyuncunun ailesi, güzel gelinlerine el yapımı yufka ekmeği pişirirken Kobal'ın gördüğü ilgi "Hanımağa Sinem" dedirtti.

MİAMİ'DEN ANKARA'NIN BAĞLARINA

Yaz başında Miami'de uzun bir tatile çıkan Sinem Kobal'la Kenan İmirzalıoğlu, bayramda yurtdışına uçmak yerine Ankara'ya gitti.

İşte Sinem Kobal'ın paylaşımları:

Sinem Kobal, Eşinin Köyünde Hanımağa gibi Karşılandı

Son Dakika Magazin Sinem Kobal, Eşinin Köyünde Hanımağa gibi Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement