Sinemaya Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Sinemaya Büyük Destek

Sinemaya Büyük Destek

İsviçreli ünlü saat markası IWC Schaffhausen, dünyanın en önemli film festivallerinden biri olan BFI Londra Film Festivali sponsorluğunu, özel bir gala yemeği ile açıkladı.

09.10.2014 15:00

İsviçreli ünlü saat markası IWC Schaffhausen, dünyanın en önemli film festivallerinden biri olan BFI Londra Film Festivali sponsorluğunu, özel bir gala yemeği ile açıkladı. Müthiş bir organizasyonla gerçekleşen tanıtım yıldızlar geçidi haline geldi.

Film yıldızları Emily Blunt ve Christoph Waltz'ın yanı sıra Mick Jagger, Stephen Fry, Julie Walters, Thomas Kretschmann ve Moritz Bleibtreu gibi ünlülerin katıldığı yemek, Londra'da Thames Nehri kenarındaki Battersea Park'ta verildi.

Davetlilerin kırmızı halı üzerinden yürüyerek girdiği ve gazetecilere poz verdiği gecede ayrıca şirketin yeni saat serisi Portofino Midsize da tanıtıldı. Hem kadın hem de erkekler için tasarlanan orta boy serisi ile yeni koleksiyon ilgi çekti.

IWC CEO'su Georges Kern ve İngiliz Film Enstitüsü CEO'su Amanda Nevill'in ev sahipliğini üstlendiği etkinlikte İngiliz komedisinin efsane isimleri Julie Walters ve Stephen Fry'a da özel ödül verildi.

İSTANBUL'DA SATIŞA ÇIKTI

Portofino Midsize'ın lansmanıyla birlikte geçen hafta koleksiyonun İstanbul butiklerinde satışa çıktığını belirten IWC Türkiye- İsrail Ülke Müdürü Aylin Aydın, 'Kadınların büyük ilgi gösterdiği saatler 37 ve 40 milimetrelik orta boy olarak özel üretildi. Diğer modellere göre kayış kombinasyonları çok sayıda renk seçeneği sunuyor' dedi.

Konuklar, Peter Lindbergh'in Portofino Midsize koleksiyonunun tanıtımı amacıyla hazırladığı seçkin 'Timeless Portofino' sergisini görme olanağı buldu. Lindbergh'in çarpıcı fotoğraflarının yıldızları oyuncular Cate Blanchett, Emily Blunt, Ewan McGregor ve Christoph Waltz ile birlikte sergide süper modeller Karolina Kurkova ve Adriana Lima poz verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinemaya Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement