Sisi'nin Bütçeye Destek Çağrısına Cevap - Son Dakika
Güncel

Sisi'nin Bütçeye Destek Çağrısına Cevap

Sisi\'nin Bütçeye Destek Çağrısına Cevap

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin halktan "fedakarlıkta" bulunmalarını istemesinin ardından çok sayıda kişi, ülke bütçesine destek olmak için bağış yaptıklarını duyurdu.

25.06.2014 14:12

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin halktan "fedakarlıkta" bulunmalarını istemesinin ardından aralarında bazı vali ve sanatçıların yer aldığı kişiler, "ülke ekonomisine destek olmak için" bağış yaptıklarını açıkladı.

Güney Sina Valisi Halid Fude maaşının tamamını almayacağını açıklarken, İsmailiye Valisi Ahmed el-Kasas ve El-Buhayra Valisi Mustafa Hudhud bulundukları kentlerin fonlarına aktarılmak üzere maaşlarının yarısını bağışladı.

El-Vefd Partisi Genel Başkanı Es-Seyyid El-Bedevi, sunucu Amr Edib, sanatçı Adil İmam ve CBC Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Emin gibi bazı tanınmış kişilerin ülke bütçesine destek olmak için çeşitli miktarlarda bağışta bulundukları belirtildi.

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es -Sisi, Kara Harp Okulu Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada halktan "fedakarlıkta" bulunmalarını istemiş, " Ben maaşımın yarısını almayacağım. Babamdan kalan mirasın yarısından da Mısır için feragat edeceğim" diye konuşmuştu. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sisi'nin Bütçeye Destek Çağrısına Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement