Şehrin göbeğinde iğrenç olay! Tacize uğrayan kadının çığlığını duyan vatandaşlar seferber oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Şehrin göbeğinde iğrenç olay! Tacize uğrayan kadının çığlığını duyan vatandaşlar seferber oldu

İstanbul Şişli'de çalıştığı iş yerinde molaya çıkan kadının yanına oturan bir şahıs kadını taciz etmeye başladı. Kadının çığlıklar atması üzerine mağdurun cep telefonunu da alarak kaçan tacizciyi vatandaşlar kovaladı. Tacizcinin kaçış anı anbean kameraya yansıdı.

08.11.2020 12:05  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, önceki hafta Fulya'da yaşandı. Edinilen bilgilere göre çalıştığı iş yerinde mola veren kadın, pandemi nedeniyle açık havada zaman geçirmek için dışarı çıktı. İş yerinin yan tarafında bulunan sokak merdivenlerine oturan kadının yanına bir şahıs oturdu.

ÖNCE TACİZ ETTİ, SONRA TELEFONUNU ÇALDI

Simit yerken bir anda harekete geçen kişi, kendi halinde oturan kadına saldırarak tacizde bulundu. Kadının çığlıklar atması üzerine saldırgan, kadının cep telefonunu çalarak kaçmaya başladı.

Şehrin göbeğinde iğrenç olay! Tacize uğrayan kadının çığlığını duyan vatandaşlar seferber oldu

VATANDAŞLAR SEFERBER OLDU

Bağrışmaları duyan vatandaşlar, saldırganı yakalamak için peşine düştü. Dik merdivenlerden yukarı kaçan kişiyi kovalayan vatandaşlar, yorulunca üst tarafta bulan bir sitenin güvenliğine bağırarak şüpheliyi yakalamasını istediler. Elindeki telefonla kaçmaya devam eden şüphelinin önünü güvenlik görevlisi kesti.

GÜVENLİĞE BIÇAK ÇEKTİ

Şüphelinin kendisine bıçak çekmesi üzerine güvenlik görevlisi geri çekildi. Bu sırada elindeki telefonu park halindeki otomobilin altına atan saldırgan kaçtı.

Bir süre baygınlık geçiren kadın, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası adım adım güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüpheliyi bir hafta süren çalışmalar sonucunda yakaladı.

Şehrin göbeğinde iğrenç olay! Tacize uğrayan kadının çığlığını duyan vatandaşlar seferber oldu
Şehrin göbeğinde iğrenç olay! Tacize uğrayan kadının çığlığını duyan vatandaşlar seferber oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Şehrin göbeğinde iğrenç olay! Tacize uğrayan kadının çığlığını duyan vatandaşlar seferber oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • GÖKTÜRK: Böyle adamlar ifadesi alınıp serbest bırakılıyo ya çoğu zaman,deli oluyorum.Adamlar bi yakalanıyo yüzlerce sabıkası var,yüzlerce suç işlemiş adam nasıl dışarda olur ya 35 0 Yanıtla
  • 3 yıl bi cezaevinde yatsın bakın yaparmı bir daha:: yakalansın en az bir üçyıl cezaevinde yatsında birdaha yapabiliyormu sapık ama ceza olmıyorlarki bir kapıdan girip diğerinden bırakıyorlar 33 0 Yanıtla
  • nnn: yatmazki boşuna kovalamayın. 21 1 Yanıtla
  • bilirkişi: ulan bi tekme atsan yıkılacak yinede kaçmış 17 0 Yanıtla
  • RotasızGassal: Bu ülke öyle bir ülkeki siz o adamı kovalarken düşüp ölse müebbet ceza yersiniz aman deyim 1 0 Yanıtla
  • Hasan: Galiba vatandaş bu sesrserilerin cezasini kedi kesecek cikar yol kalmadi gibi. 0 0 Yanıtla
  • Güvenlik: Güvenliklerin biber gazı taşımasi yasağı kaldırılmali. 0 0 Yanıtla

Advertisement