Sivas'ta kar yağışı kenti beyaza bürüdü - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta kar yağışı kenti beyaza bürüdü

Sivas'ta, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile kent merkezi beyaza büründü. Kar yağışını gören bazı vatandaşların ise kısıtlamaya rağmen kent meydanında fotoğraf çektiği görüldü.

28.02.2021 22:39  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta, akşam saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Kar yağışıyla beyaza bürünen Cumhuriyet Meydanı ile Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda güzel görüntüler oluştu. Hava sıcaklığı ise sıfırın altında 1 derece olarak ölçüldü.

KAR YAĞIŞININ ARALIKLARLA SÜRMESİ BEKLENİYOR

Kar yağışını gören bazı vatandaşların ise kısıtlamaya rağmen kent meydanında fotoğraf çektiği görüldü. Yağışın aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Sivas\'ta kar yağışı kenti beyaza bürüdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta kar yağışı kenti beyaza bürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı
    12:04 Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, üzerinde sentetik uyuşturucu bulunan bir şüpheli yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nden 50 aileye ramazan kolisi
    12:04 Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nden 50 aileye ramazan kolisi

    Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Sandıklı, Şuhut ve Dinar'da 50 aileye ramazan kolisi dağıttı. Dernek Başkanı Hakan Erdoğan, hayırseverlerin destekleriyle aldıkları gıda kolilerinin dağıtımını yaptıklarını belirtti. Ramazan ayında paylaşmanın önemine dikkat çeken Erdoğan, üyelerine yönelik ziyaretlerin ve toplu iftar programlarının devam edeceğini söyledi.

  • Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı
    12:04 Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, aniden yola çıkan bir geyiğe çarpan minibüsteki sürücü ve bir yolcu yaralandı. Kazada telef olan geyik ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı.

  • AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Karacadağ Bölgesinde Köy Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    12:03 AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Karacadağ Bölgesinde Köy Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Mehmet Halis Bilden, Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Karacadağ eteklerindeki köyleri ziyaret ederek besicilerle bir araya geldi. Bilden, ziyaretlerinde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek koyun yetiştiriciliğini destekleyeceklerini belirtti.

  • AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'den açık hava sinemaları projesi
    12:03 AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'den açık hava sinemaları projesi

    AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Merkezefendi ilçesinde açık hava sinemalarının hayata geçirileceğini açıkladı. Sinema gösterimlerinin yanı sıra kültürel etkinliklerin de yapılacağı açık hava sinemaları, ilçedeki vatandaşların hizmetine sunulacak.

  • Kızının Cinayete Kurban Gitmesinin Ardından Açılan Sergi
    12:02 Kızının Cinayete Kurban Gitmesinin Ardından Açılan Sergi

    Eskişehir'de kızının eski sevgilisi tarafından öldürülmesinin ardından psikolojik destek almak amacıyla gittiği resim kursunda ortaya çıkarttığı eserlerle sergi açan Mesut Çolakoğlu, cinayete kurban giden kadınların yarım kalan hayallerini resmederek farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Ayşenur Çolakoğlu adına açılan 'Ayşenur Resim Sergisi', ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Sergi, kadın cinayetlerinin son bulmasını isteyen Mesut Çolakoğlu'nun kızının yaşayamadıklarını yaşatmak için resme döktüğü duygusal eserlerle dolu.

  • Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor
    12:01 Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor

    Hong Kong'da düzenlenen bir dostluk maçında Lionel Messi'nin sahaya çıkmaması büyük tepki çekti. Maçın organizatörleri, bilet ücretlerinin yüzde 50'sini iade etme kararı aldı. Biletleri resmi kanallardan satın alan müşterilere iadeler 12 Nisan 2024 tarihinden itibaren 30 gün içinde gerçekleştirilecek. Organizatörler, iade işlemleri hakkında bilgi vermek için müşterilerle iletişime geçecek.

  • Tekirdağ'da 230 Bin Makaron Ele Geçirildi
    12:01 Tekirdağ'da 230 Bin Makaron Ele Geçirildi

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yapılan operasyonda 230 bin makaron ve 370 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. İki şüpheli gözaltına alındı.

  • Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı
    12:01 Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza sonucunda ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmaktadır. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

  • MİT, PKK/KCK'nın kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi
    12:00 MİT, PKK/KCK'nın kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde "gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu" Rojda Bilen'i Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi. Bilen'in, MİT'in operasyonuyla Süleymaniye'de etkisiz hale getirildiği belirtildi.


Advertisement