Bahçeli'den 'Gökçek' Açıklaması: Önerimiz Olmadı, Aday Olmak İsterse MHP'ye Şeref Kazandırır - Son Dakika
Güncel

Bahçeli'den 'Gökçek' Açıklaması: Önerimiz Olmadı, Aday Olmak İsterse MHP'ye Şeref Kazandırır

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Melih Gökçek'i Ankara'da aday gösterecekleri iddiaları hakkında, "Kendisine böyle bir önerimiz olmamıştır. Aday olmak istiyorsa MHP'ye şeref kazandırır." dedi.

29.10.2018 15:59  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP lideri Bahçeli, Melih Gökçek'in yerel seçimlerde partisinin Ankara adayı olarak gösterileceği iddialarına ilişkin ''Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz şeklinde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP'ye şeref kazandırır.'' dedi.

Bahçeli açıklamasında şunları söyledi:

"GÖKÇEK'E HERHANGİ BİR ÖNERİMİZ OLMAMIŞTIR"

Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz şeklinde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP'ye şeref kazandırır.

Bahçeli'den 'Gökçek' Açıklaması: Önerimiz Olmadı, Aday Olmak İsterse MHP'ye Şeref Kazandırır

"İSTANBUL ADAYI KONUSUNDA SÜRPRİZİMİZ OLABİLİR"

Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul'da bir sürprizimiz olabilir. Cumhur İttifakı devam ediyor yerel ittifakta yokuz diyoruz.''

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

EYT'nin bugünkü ekonomik şartlarda değeri 700 milyarı bulacak. Bugünkü ekonomik dönemde ısrarcı olmama kanaatindeyiz.


Bahçeli\'den \'Gökçek\' Açıklaması: Önerimiz Olmadı, Aday Olmak İsterse MHP\'ye Şeref Kazandırır

Son Dakika Güncel Bahçeli'den 'Gökçek' Açıklaması: Önerimiz Olmadı, Aday Olmak İsterse MHP'ye Şeref Kazandırır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement