Sakarya'da fabrikanın depo kısmında yangın - Son Dakika
3.Sayfa

Sakarya'da fabrikanın depo kısmında yangın

Sakarya'da fabrikanın depo kısmında yangın Zarar görmeyen eşyalar çalışanlar tarafından dışarıya çıkartıldı Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan bir fabrikanın depo kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

17.05.2021 18:17  Güncelleme: 19:40

Sakarya'da fabrikanın depo kısmında yangın

Zarar görmeyen eşyalar çalışanlar tarafından dışarıya çıkartıldı

Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü

SAKARYA - Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan bir fabrikanın depo kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında tahta paletler ve bazı malzemeler zarar görürken, alevlerden zarar görmeyen eşyalar ise çalışanlar tarafından dışarıya çıkartıldı.

Yangın, Erenler ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi Uluyol Caddesi 1268 Sokak üzerinde bulunan bir fabrikanın depo kısmında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı depoda dumanların yükseldiğini gören çalışanlar durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucunda yangın, fabrikaya sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın esnasında depoda bulunan tahta paletler ve bazı malzemeler yanarak kullanılamaz hale geldi. Fabrika çalışanları ise, alevlerden zarar görmeyen bazı eşyaları ise dışarıya çıkarttı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı olayda maddi hasar meydana geldi. Konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Sakarya\'da fabrikanın depo kısmında yangın
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sakarya'da fabrikanın depo kısmında yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement