Son dakika haberleri: ABD Savunma Bakanı Austin, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesinin, Moskova'nın batısında güçlü ve kararlı bir NATO istemediği anlamına geleceğini söyledi. - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri: ABD Savunma Bakanı Austin, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesinin, Moskova'nın batısında güçlü ve kararlı bir NATO istemediği anlamına geleceğini söyledi.

Son dakika haberleri: ABD Savunma Bakanı Austin, Rusya\'nın Ukrayna\'ya müdahalesinin, Moskova\'nın batısında güçlü ve kararlı bir NATO istemediği anlamına geleceğini söyledi.

Son dakika haberlerine göre ABD Savunma Bakanı Austin, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesinin, Moskova'nın batısında güçlü ve kararlı bir NATO istemediği anlamına geleceğini söyledi.

28.01.2022 21:21  Güncelleme: 21:24

ABD Savunma Bakanı Austin, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesinin, Moskova'nın batısında güçlü ve kararlı bir NATO istemediği anlamına geleceğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri: ABD Savunma Bakanı Austin, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesinin, Moskova'nın batısında güçlü ve kararlı bir NATO istemediği anlamına geleceğini söyledi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement