Amcasının intikamı için 4 çocuk babasını sokak ortasında öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Amcasının intikamı için 4 çocuk babasını sokak ortasında öldürdü

Bursa'da 4 çocuk babası Hamza Kara (36), işe gitmek için yürüdüğü sırada husumetlisi Enes T. (22) tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak, öldürüldü.

01.09.2020 11:04  Güncelleme: 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 4 çocuk babası Hamza Kara (36), işe giderken husumetlisi Enes T. (22) tarafından sokak ortasında tabancayla 4 el ateş ederek öldürüldü. Zanlı Enes T. ifadesinde, Hamza Kara'yı, 2 yıl önce öldürülen amcasının intikamını almak için vurduğunu söyledi.

Dün sabah, Bursa'nın Kestel ilçesi Ahmet Vefik Paşa Mahallesi Tuna Sokak'ta silah sesleri duyuldu. İşe gitmek için evden çıkan Hamza Kara, arabasına doğru yürüdüğü sırada arkadan yaklaşan Enes T. tarafından sırtından vuruldu. Enes T, olay yerinden koşarak uzaklaştı. Mahalle sakinleri polisi aradı.

ZANLI EVİNDE YAKALANDI

Olay yerine mahalle sakinleri tarafından polis ekipleri çağrıldı. Güvenlik güçleri Kara'nın sırtına 4 merminin isabet ettiğini belirledi. Kara'nın cansız bedeni morga kaldırılırken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin kimliğinin tespiti ile yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri, Kara ailesinin, başka bir aile ile kan davası olduğunu belirledi. Çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran polis ekipleri, husumetli aileden Enes T.'nin sabah saatlerinde Kara'nın evinin yakınlarında olduğunu saptadı. Enes T., evinde yakalanarak, gözaltına aldı.Cinayette kullanılan tabanca da ele geçirildi.

"2 YIL BOYUNCA PLAN YAPTIM"

Emniyetteki sorgusunda Hamza Kara'yı öldürdüğü itiraf eden Enes T., "Hamza Kara'nın babası ve bir yakını, 2 yıl önce amcamı öldürdü. Bu olayı kendime yediremiyordum. 2 yıl boyunca plan yaptım ve Hamza'dan intikamımı almak için uygun zamanı bekledim. Birkaç gün evden çıkış saatlerini takip ettim. Sabah evden kaçta çıkıp işe gittiğini belirledim. Olay anında da arabasına yürüdüğü sırada, arkasından 4 el ateş ettim. Sonra kaçtım. Evime gelip üzerimdeki kıyafetleri değiştirdim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Amcasının intikamı için 4 çocuk babasını sokak ortasında öldürdü
Amcasının intikamı için 4 çocuk babasını sokak ortasında öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Amcasının intikamı için 4 çocuk babasını sokak ortasında öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • 1: geri zekalı dolu. yuksek ıhtımal doguludurlar. kan varmıkı sizde davası olsun. amcan mezardan kalkıp kurtarsın senı sımdı. ahmak. 28 20 Yanıtla
    hopp: sen galiba doğululardan baya dayak yemişsin. ırkçılık yapma. bi dahakine yorumuna dikkat et. ne yazacağını anlayarak yorum yap. 34 15
  • Yolcu: Yaptığın iş çok büyük günah.Hic bir alakası olmayan kişi cinayete kurban gitti. 23 2 Yanıtla
  • 456: Kan davası tarzındaki kin ve nefret hareketi doğu ve güneydoğuya arab kültüründen gelmiş ve oranın kadınları tarafından destek gördüğü için bugünlere ulaşmıştır. Ana rolündeki kadın ;kadınlığını kaybetmenin ve köle gibi çalışıp ikinci sınıf insan muamelesi görmesinin öcünü kan davasını erkeklerin sırtına yükleyerek rahatlar ve öç alır. Analık hakı bahanesiyle dini de kendi çıkarına kullanır. Yatacak yeriniz yok...... 11 7 Yanıtla
  • Hatice: Amcanın derdi senimi gerdi 11 2 Yanıtla
  • Bitmiş la ülke: Olmayan namusunuz temizlendi mi 10 3 Yanıtla
  • Samsun: 5yil yatar tecavüz uzman çavuş olsaydı serbest kalırdı 0 0 Yanıtla

Advertisement