Cerrahpaşa'da yangın! Çok sayıda hasta dumandan etkilendi - Son Dakika
Güncel

Cerrahpaşa'da yangın! Çok sayıda hasta dumandan etkilendi

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumandan etkilenen çok sayıda hasta yetkililerin yardımıyla dışarı çıkarılırken, yangın kontrol altına alındı.

23.11.2020 05:22  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gece saat 03.50 sıralarında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Nörolojik Bilimler Enstitüsü binasında meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 4 katlı binada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Cerrahpaşa'da yangın! Çok sayıda hasta dumandan etkilendi

PEK ÇOK HASTA DUMANDAN ETKİLENDİ

İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen çok sayıda hasta, yetkililerin de yardımıyla dışarıya çıkarıldı. Sedye ve tekerlekli sandalye ile dışarıya çıkartılan hastalara ilk müdahale, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı.

ÜNİVERSİTEDEN AÇIKLAMA

Beyin cerrahisi binasında çıkan yangınla ilgili üniversiteden açıklama açıklama geldi. Açıklamada, "Ups odasından kaynaklanan ufak bir yangın çıkmıştır. İtfaiye ekipleri yangını söndürmüştür. Binadaki yatan hastalar, hastanemiz içindeki diğer servislere nakledilmiştir. Her şey kontrolümüz altındadır" denildi.

Cerrahpaşa'da yangın! Çok sayıda hasta dumandan etkilendi
Cerrahpaşa'da yangın! Çok sayıda hasta dumandan etkilendi
Cerrahpaşa\'da yangın! Çok sayıda hasta dumandan etkilendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cerrahpaşa'da yangın! Çok sayıda hasta dumandan etkilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement