İki aile arasındaki arazi anlaşmazlığında silahlar çekilince kan döküldü: 2 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
Güncel

İki aile arasındaki arazi anlaşmazlığında silahlar çekilince kan döküldü: 2 ölü, 1 yaralı

Siirt'te arazi anlaşmazlığı yüzünden aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

04.08.2020 22:00  Güncelleme: 01:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Bölüktepe köyünde meydana gelen olayda, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada Pınar, Turan, Fırat U. isimli şahıslar ağır yaralandı. Haber verilmesiyle olay yerine jandarma ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kurtalan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Pınar ve Turan U. hayatını kaybetti.

İki aile arasındaki arazi anlaşmazlığında silahlar çekilince kan döküldü: 2 ölü, 1 yaralı

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Ağır yaralı olan Fırat U. ise Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İki aile arasındaki arazi anlaşmazlığında silahlar çekilince kan döküldü: 2 ölü, 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki aile arasındaki arazi anlaşmazlığında silahlar çekilince kan döküldü: 2 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Sadece 2 mi: Ayıp valla hiç olmamış en az 50 ölü 100 yaralı olması lazımdı bubsayilmaz yeniden yapın töbe töbe alın size toprak 0 0 Yanıtla
  • Cahil sürüsü: Yiyin birbirinizi cahil sürüsü 0 0 Yanıtla
  • Sena: Uzun yıllar Siirtte görev yaptım. İnsanı çok iyi , inançlı, Saygılı, mütevazidir. Bu tarz olaylar az görülür. 0 0 Yanıtla
  • Doğrusöz : İnsan denilmicek bir toplum para için her haltı yapar asla akıllanmaz 0 0 Yanıtla
  • Ali Dürüst: Ne hale geldik. Sözde Müslüman bir ülkeyiz. İnsanlar resmen çıldırmış. Para için, mal için her türlü olayı yapar olduk. Kadın bile öldürüyoruz. Kesin o arazide devletin merasıdır 0 0 Yanıtla
  • Yazık : Hem ahiret yandı hem dünya 0 0 Yanıtla
  • Adanalı : Durmaksızın devam çok iyi kafa 0 0 Yanıtla
  • Dogu: Genemindogu 0 0 Yanıtla
  • kürşat çakır: artık insanlarn ruhlarına cin ve şeytanlar hükümranlık kurdu.. tövbe etmedikleri sürece dahada kötü olacaklar.. cinler ve şeytanlar artık bu insanlardaki kibirden dolayı neredeyse dünyanın dörtte ikisini ele geçirdi.. isterseniz bu sorunun cevabını kendinizde bulabilirsiniz... 0 0 Yanıtla ...: avrupda yada amerika kıtasında arazi anlaşmazlığı için kimse kimseyi öldürmüyor bil istedim. hemende şeytanı cini periyi suclaman çok ilginç.. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat'ta Deprem Sonrası Bin Çadır Dağıtıldı
    10:29 Tokat'ta Deprem Sonrası Bin Çadır Dağıtıldı

    Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde yaşanan depremlerin ardından vatandaşlara bin civarında çadır dağıtıldığını bildirdi. Hatipoğlu, depremin hemen sonrasında AFAD ekiplerinin bölgeye intikal ettiğini ve gerekli çalışmaların planlandığını belirtti. Ayrıca içme suyu ve kumanya dağıtımı da yapıldı. Vali Hatipoğlu, deprem sonrası dayanışma örneği gösteren Adıyaman Gölbaşılı hemşehrilerine teşekkür etti ve devletin tüm kurumlarının sahada olduğunu vurguladı.

  • Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak
    10:28 Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak

    Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında Kapıdağ Turizmini geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Oluşturulan Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu, bölge turizminin gelişmesi ve tanıtımı için yapılması gerekenleri, ana sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere toplantılar düzenleyecek. Ayrıca, Kapıdağ Yarımadası'nda bulunan işletmelerin daha uzun sürelerde hizmet verebilmeleri için turizm sezon süresinin arttırılması için çalışmalar yapılacak.

  • Nazilli'de trafik kazasında 1 kişi yaralandı
    10:28 Nazilli'de trafik kazasında 1 kişi yaralandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, plakasız motosiklet ile panelvan aracının çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Kazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerinde, çarpışma anı ve motosiklet sürücüsünün yola savrulması yer alıyor. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.


Advertisement