Sosyal Medya Kampüsü ile Kariyerinize Sosyal Medya Uzmanı Olarak Devam Edin - Son Dakika
Güncel

Sosyal Medya Kampüsü ile Kariyerinize Sosyal Medya Uzmanı Olarak Devam Edin

Sosyal Medya Kampüsü ile Kariyerinize Sosyal Medya Uzmanı Olarak Devam Edin

Sektörün öncü eğitim kurumu olan Sosyal Medya Kampüsü'nün, Yeditepe Üniversitesi işbirliği ile düzenlediği, "Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı" 27 Ocak Cumartesi günü, Park Dedeman Levent'te başlıyor.

15.01.2018 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlandır- Sosyal Medya Kampüsü, sektörün önde gelen profesyonellerinden oluşan eğitmen kadrosuyla, hem dijitalin hem de sosyal medyanın tüm dinamiklerini, 2018 yılının ilk sertifika programı eğitimi olan "Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı" ile öğretmeye ve katılımcılarını, yeni bir kariyer alanına merhaba demeye hazırlıyor.

Sosyal Medya Kampüsü'nün, 6 hafta sürecek olan "Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı" ile katılımcılar içerik pazarlaması, strateji oluşturma, SEO, müşteri deneyimi, online kriz yönetimi, marketing çalışması, yaratıcı kampanya oluşturma, reklam kampanyası yönetimi, reklam paneli kullanımı vb. eğitimi görecekler. Katılımcılar bu eğitimler ile sosyal medya ve dijital pazarlamanın, birbirinden farklı alanlarında teorik ve uygulamalı dersler ile yetkinlik kazanacak.

Bu eğitim sonunda "Marka nasıl yönetilir? Sosyal medya nasıl etkili kullanılır? Doğru bir dijital reklam kampanyası nasıl hazırlanır? Dijitalin dinamikleri nedir? Doğru hedefleme nasıl yapılır?" gibi birçok soruyu cevaplayabilecek ve bir markayı yönebilecek yetkinliğe ulaşacak katılımcılar, bu eğitimle kariyerlerine sosyal medya ve dijitalde yön verebilme fırsatı yakalayacaklar.

Bu eğitimle sosyal medya dijital pazarlamanın tüm dinamiklerini teori ve uygulamalarla öğrenip, kendinizi geliştirerek kariyerinize yeni bir yön verebilirsiniz.
Herhangi bir ajansta aktif olarak çalışıyor olabilirsiniz, sosyal medya ve dijital pazarlama alanında kendinizi geliştirerek kendinize yeni bir çalışma alanı yaratacaksınız. Global ajanslarda çalışan eğitmenlerle network bağlantısı kurarak farklı bir ajans deneyimle fırsatı da yakalayabilirsiniz.

Bir firmanın çok farklı bir alanında çalışsanız bile, sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimi ile firmanıza bu alanda yenilikler katabilir ya da o firmanın iletişim, marka departmanlarına geçiş yapabilirsiniz. Belki de kurumsal bir firmadan sıkıldınız ve ajans ortamında çalışmayı denemek istiyorsunuz, işte bu eğitim ile yeni bir kariyer sizi bekliyor olacak.
Üniversitenin iletişim fakültesinde ya da diğer fakültelerinde öğrenciyseniz okulda öğrendiğiniz o teorik, tarihsel bilgileri bu eğitimde profesyonel eğitmenler ve dersler ile uygulamalı olarak pekiştirebilir ve sosyal medya ya da dijital alanda staj yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Bu eğitimle sosyal medya ve dijital alandaki yetkinlik ve bilgi birikiminize göre kendinizi ajans ya da marka tarafında "sosyal medya ya da dijital pazarlama uzmanı" olarak konumlandırarak kariyerinize yeni bir yön verebilirsiniz.

Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı" ile siz de sosyal medyayı ve dijitali öğrenerek kariyerinize yeni bir yön vermek istiyorsanız,eğitim sayfasını ziyaret edebilir ya daadresinden Sosyal Medya Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sosyal Medya Kampüsü ile Kariyerinize Sosyal Medya Uzmanı Olarak Devam Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement