Southampton Başladı Sunderland Bitirdi: 2-2 - Son Dakika
Spor

Southampton Başladı Sunderland Bitirdi: 2-2

Southampton Başladı Sunderland Bitirdi: 2-2

Premier Lig'in 22. haftasının açılış maçında Sunderland, sahasında Southampton'ı konuk etti.

18.01.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'de 22. haftanın açılış maçında Sunderland, 2-0 geriden gelip Southmapton ile 2-2 berabere kaldı.

Maça çok baskılı başlayan Southampton, 4. dakikada Jay Rodriguez'in yay üzerinden köşeye nefis şutunda öne geçti 0-1. 18. dakikada ise Luke Shaw'un soldan içeriye ortası savunmadan sekip direğin dışına çarptı ve kornere çıktı. 22'de de Lambert'ın sağ çaprazdan uzak köşeye şutu direği sıyırarak auta çıktı.

29. dakikada Wes Brown'ın kaptırdığı topta şutunu çeken Lambert, kaleciye takıldı. 31. dakikada Southampton'ın sağdan kullandığı kornerde voleyi vuran Lovren, farkı ikiye çıkardı 0-2. 33. dakikada ilk kez rakip kaleye etkili gelen Sunderland'de Adam Johnson'ın ortasını göğsüyle kontrol eden Fabio Borini, uzak köşeye şutunu çekip farkı bire indirdi 1-2. 45. dakikada Lambert'ın kullandığı serbest vuruşta kaleci gole izin vermedi. Southampton devreye 1-2 önde girdi.

İkinci yarıda da Southampton baskısı devam etti. 54'te Chambers'ın ceza sahası dışından şutunu kaleci iki hamlede kontrol etti. 56'da ise bu kez Jay Rodriguez, kaleci Mannone'ye takılan isim oldu. 65. dakikada kontra atakla topu ağlara gönderen Borini'nin golü ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

Maçın 72. dakikasında Adam Johnson sağ çaprazdan çok sert vurdu ve topu ağlara göndererek skoru eşitledi 2-2. 75. dakikada Borini'nin şutunu kaleci Boruc direk dibinden güçlükle çelebildi. 90. dakikada Borini'nin yay üzerinden şutu savunmadan döndü. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadı ve puanlar paylaşıldı 2-2.

Bu sonucun ardından Sunderland 18 puana yükselirken Southampton da 31 puana ulaştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Southampton Başladı Sunderland Bitirdi: 2-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement