Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, 27 Haziran’da yapılacak olan kongreden sonuç çıkması gerektiğini belirterek, "Biz Orduspor olarak bu zamana kadar harekete geçerek transferlerimizi yapıp çalışma takvimimiz oluşturmamız gerekiyordu.

19.06.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, 27 Haziran'da yapılacak olan kongreden sonuç çıkması gerektiğini belirterek, "Biz Orduspor olarak bu zamana kadar harekete geçerek transferlerimizi yapıp çalışma takvimimiz oluşturmamız gerekiyordu. Yapılacak olan ilk kongrede geç kalınmadan yönetimin belirlenmesi gerekir" dedi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'da gözler 27 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurulu ve Mali Genel Kurul toplantısına çevrildi. Mahkemenin kayyum kararını durdurması ile kongre yolu açılan Orduspor'da kongre sonucu merakla bekleniyor. Kayyum kararının durdurulmasının Orduspor adına sevindirici bir durum olduğunu belirten Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, çok geç kalındığını ve zaman kaybedilmemesi gerektiğini söyledi. Biran önce harekete geçmeleri gerektiğini ifade eden Özcan, "Mahkemenin kayyumu reddetmesi sevindiğimiz bir durum. Ancak biz Orduspor teknik heyeti olarak çoktan harekete geçmiş olmalıydık" diye konuştu.

"ORDUSPOR İÇİN 1 GÜN BİLE ÇOK ÖNEMLİ"

27 Haziran'da yapılacak olan kongreden 2. kongreye kalmadan sonuç çıkması gerektiğini aktaran Özcan, "Orduspor'da teknik heyet olarak çalışmalara başlamalıydık. 27 Haziran'da yapılacak olan kongrede sonuç çıkması ve yönetimin oluşması gerekiyor. Aksi takdirde ikinci kongreye gidersek transferler konusunda çalışma takvimi konusunda zor günler yaşarız. Almak istediğimiz futbolcuları başka kulüpler alabilir. Bu hem futbol hem de basketbol takımı için geçerli bir durumdur. Benin çalışma takvimim ve transfer listem belli ama bunların uygulanmaya konulması için bir yönetim gereklidir. Bunun için 1. kongreden sonuç çıkmasını istiyorum. Artık bir gün bile Orduspor için çok önemlidir" şeklinde konuştu.

Kongrede Nedim Türkmen'in tekrar aday olmasının sevindirici olduğunu vurgulayan Özcan, Orduspor'un eski günlerine kavuşmasında Türkmen'in önemli bir rol alacağını sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement