Spora Burada Başlayın: Club Slimming - Son Dakika
Ekonomi

Spora Burada Başlayın: Club Slimming

Spor alanında verdiği bire bir eğitimlerle adından söz ettiren Club Slimming, fonksiyonel antrenman sistemiyle tüm müşterilerini bekliyor.

31.01.2019 07:13

35 dakika içerisinde verdiği fonksiyonel antrenman sistemiyle nabzı yüksek tutarak müşterilerini inceltmeyi hedefleyen Club Slimming gün içerisinde tüm müşterilerini sosyal medyadan da destekleyerek kaliteli hizmet anlayışıyla yoluna devam ediyor.

35 DAKİKA VE MUCİZE ANTRENMAN

Club Slimming firma sahibi Kerem Özdemir, "İletmemizde kişilere fonksiyonel antrenmanlar yaptırtıyoruz. Kendi vücut ağırlıklarıyla çalıştırıyoruz. bunların içerisinde boks, kick boks ve diğer spor dalları mevcut. Antrenmanlarla nabzı yüksek tutarak zayıflamaya yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ve tüm bunların hepsini 35 dakika içerisinde yapıyoruz." dedi.

EV, İŞTE, HER YERDE YAP

Fonksiyonel antrenmanları aletlerden bağımsız olarak ortaya çıkartıklarını belirten Kerem Özdemir, müşterilerine ofiste, işte ve her yerde yapabilecekleri antrenman programları çıkardıklarını kaydetti. Kendilerine gelen müşterilere sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmaya çalıştıklarını ifade eden Özdemir, "Yenilen yemeklerin takibini yapıyoruz. Bize fotoğraflar gönderiyorlar. Gün içerisinde bu konuda destek veriyoruz." ifadelerini kullandı.

"FABRİKA SİSTEMİ BİZE GÖRE DEĞİL"

"Şubeleşmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna Özdemir, "Biz bire bir müşterilerle çalıştığımız için şubeleşme bizim için çok zor bir konu. Burada yeterli sayıda uzman ekibimiz var ve gerekli tüm desteği sağlayabiliyoruz. Şubeleşmek adına şuan için bir plan yapmıyoruz. Fabrikalaşma sisteminden uzak verimli bir eğitimin hayalini kuruyoruz." cevabını verdi.

Spora Burada Başlayın: Club Slimming

Son Dakika Ekonomi Spora Burada Başlayın: Club Slimming - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement