Süleymanpaşa Belediyesi Yeni Yıl Kutlamasında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Süleymanpaşa Belediyesi Yeni Yıl Kutlamasında Buluştu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaklaşan yeni yıl dolayısıyla Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezi'nde personele yönelik kutlama töreni düzenlendi.

30.12.2015 11:39

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Belgin Eşkinat, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Süleymanpaşa Belediyesi çalışanlarının katıldığı kutlamada Başkan Eşkinat tek tek belediye çalışanlarının yanına gidip sohbet etti.

BAŞKAN YARDIMCILARI YENİ YIL PAKETİ DAĞITTI

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Berkay Çakır ve Telat Akköse içinde 2016 yılı Süleymanpaşa Belediyesi ajandası, kalemi ve başkanın yeni yıl notunun olduğu hediye paketini çalışanların yeni yılını kutlayarak dağıttı.

EŞKİNAT: "HEPİNİZİN YENİ YILINI TEKRAR KUTLUYORUM"

Gecenin konuşmasını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat gerçekleştirirken; "Bir yılı daha geride bıraktık. Artık geleneksel hale gelen yılbaşı kokteylini yapıyoruz. İlk sene bizler için çok zordu. Bu yıl da çok kolay geçmedi. Ama önümüzdeki sene birbirini daha iyi tanıyan, birbiriyle daha uyumlu, birlikte iyi projelere imza atan, mutlu bir aile olarak seneye tekrar buluşmak üzere ben hepinizin yeni yılını tekrar kutluyorum." ifadelerini kullandı.

DÖRT ŞANSLI BELEDİYE ÇALIŞANI KÜÇÜK ALTIN KAZANDI

Başkan Eşkinat'ın konuşmasının ardından gecenin başında tüm personel dağıtan numaralar içinden çekiliş yapılırken Süleymanpaşa Belediyesi'nin dört şanslı çalışanı Başkan Eşkinat'tan yeni yıl hediyesi olarak küçük altın kazandı.
Kuru pasta ve meyve suyu ikramının da yapıldığı gece hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süleymanpaşa Belediyesi Yeni Yıl Kutlamasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement