Süper Penguen'in Mart Sayısı Yine Dopdolu ! - Son Dakika
Güncel

Süper Penguen'in Mart Sayısı Yine Dopdolu !

Penguen bu ay 3 hediyeyle geliyor:

04.03.2015 16:07

Türkiye'nin ilk aylık çocuk mizah dergisi Süper Penguen'in, Mart sayısında çocuklara süper bir hediyesi var: Süper Penguen Çanta Etiketi. Bu etiketlerle okul çantaları renklenecek! Bu sayının diğer sürprizleri ise birbirinden eğlenceli iki poster: Laa Uygarlığı ve Loo posteri ile Süper Penguen karakterinin özel posteri.

48 sayfa, kuşe kağıda baskılı Süper Penguen, Mart sayısında çocukları Anadolu'da bir yolculuğa çıkarıyor. Kapak konusu, "eşek kulakları" ve her dokunduğunu altına çevirmesiyle ünlü Frig Kralı Midas. Çocuklar Midas'ın masalsı öyküsünü okurken hem çok şey öğrenecek hem de çok eğlenecek. Süper Penguen 20 Mart'ta yaşanacak Güneş tutulmasını da sayfalarına taşıdı. Astronomi sayfalarında Güneş tutulması sırasında gökyüzünde neler olup bittiği anlatılıyor.

Çocuklara, her sayıda başka bir hayvan çizmeyi öğreten Erdil Yaşaroğlu bu sayıda kanguru çizmeyi öğretiyor. Selçuk Erdem'in yarattığı çizgi karakter Loo yine ilginç icatlar peşinde koşuyor. Teknoloji sayfalarında otomobilin dünü ve bugünü anlatılıyor. Bu ayın ders programında ise matematik ve coğrafyaya farklı ve eğlenceli bir bakış var. Tüm bunların yanı sıra komik test, oyunlar ve bulmacalar da Süper Penguen'in Mart sayısında...

"Çünkü bütün çocuklar süperdir" mottosuyla yola çıkan Süper Penguen, büyük bölümü karikatürlerden oluşan içeriği ve espriler arasına serpiştirilmiş bilgileriyle, anne babaların çocuklara güvenle okutabileceği bir mizah dergisi olmasının yanı sıra çocukların okuma alışkanlığına da katkıda bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süper Penguen'in Mart Sayısı Yine Dopdolu ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement