Sürsürü Mahalle Muhtarı Sarıaydın Belediye Hizmetlerinden Memnunuz - Son Dakika
Güncel

Sürsürü Mahalle Muhtarı Sarıaydın Belediye Hizmetlerinden Memnunuz

Sürsürü Mahalle Muhtarı Sarıaydın Belediye Hizmetlerinden Memnunuz

Şehrin tüm mahallelerinde farklı bir çalışmayı yürüten Elazığ Belediyesi, daha modern ve gelişmiş bir Elazığ'ı inşa etmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

11.01.2012 22:08  Güncelleme: 22:09

Belediye'nin Sürsürü Mahallesi'ne kattığı yenilikler için Başkan Selmanoğlu'na teşekkür eden Sürsürü Mahalle Muhtarı Abdulkerim Sarıaydın, mahalle sakinlerinin hizmetten memnun olduğunu ifade etti.

İlk göreve geldiği 2004 yılından itibaren şehrimizin köklü mahallelerinden olan Sürsürü'ye büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, hizmette tüm mahallelere eşit yaklaştıklarını ve hangi mahallenin önemli bir sıkıntısı varsa bunu anında çözdüklerini söyledi.

Sürsürü Mahalle Muhtarı Abdulkerim Sarıaydın, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu döneminde mahallelerine 3 büyük bulvar, 16 park, taziye evi, semt pazarı ve muhtar ofisinin kazandırıldığını belirterek, tüm bu hizmetler için Başkan Selmanoğlu'na minnettar olduklarını söyledi.

Sarıaydın, Sürsürü Mahallesi'nin şehrin en büyük mahallesi olduğunu ve ne zaman belediyeyi ararlarsa sorunlarına çözüm bulduklarını da sözlerine ekledi.

Bu şehre hizmet etmeyi ibadet saydıklarını ve belediye ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

"Ekiplerimiz şehrimizin muhtelif mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Sürsürü mahallesi önem verdiğimiz mahallelerimizdendir. Özellikle yeni yerleşim alanlarının oluşturulduğu bu mahallemizde alt yapı hizmetleri devam ediyor.

Hava şartlarının elverişli olduğu zamanlarda Asfalt, kaldırım, tretuar ve parke çalışmalarımız da Sürsürü Mahallesi'nde devam etmekte. Şimdiye kadar mahallemize 3 büyük bulvar, 16 park, taziye evi, semt pazarı ve muhtar ofisi kazandırdık. Hizmetlerimizin tamamının mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sürsürü Mahalle Muhtarı Sarıaydın Belediye Hizmetlerinden Memnunuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement