Survivor Türkiye Yunanistan'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? - Son Dakika
Magazin

Survivor Türkiye Yunanistan'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın son bölümünde Bil Bakalım oyununun kazananı Türk takımı oldu. Ödül oyunun kazananı ise bir farkla Yunan takımı oldu.

20.03.2019 00:38  Güncelleme: 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın son bölümünde Bil Bakalım oyunu, sembol oyunu ve ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar kazanmak için her şeylerini ortaya koydu zira büyük ödül tavuk, patates ve kolaydı. Bil Bakalım yarışmasında Türk ve Yunan yarışmacılar bu sene ilk kez karşı karşıya geldi, eğlenceli anlar yaşandı.

 <a class='keyword-sd' href='/survivor-turkiye-yunanistan/' title='Survivor Türkiye Yunanistan'>Survivor Türkiye Yunanistan</a>'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

YUNAN TAKIMI GALİP GELDİ

Survivor'ın son bölümünde Bil Bakalım oyunu oynandı. Ödül ise muzlu çikolotalı krepti. Ödülü Türk takım kazandı. Ardından Türk takım kendi arasında sembol oyunu oynadı. Kadınlarda Melisa, erkeklerde ise Yusuf sembolün kazananı oldu. Zorlu bir oyun olan ödül oyununda iki takım büyük bir mücadele sergiledi. Yarışma sırasında Seda, ekip arkadaşının yanlış yönlendirmesine sert tepki gösterdi. Mücadeleyi ise, 9'a 10 Yunan takımı kazandı.

Oyun sonrası yarışmacılar şu şekilde konuştu:

Bayrak yarışında Katerina Dalaka ile Sude yarıştı, sadece bir saniye ile Yunan takım kazandı.

Türk takım oyun nedeniyle gergin anlar yaşadı.

Acun: Bence kaybeden çok mükemmel bir mücadeleydi. Bir saniye kazananı belirledi. Sizi kaybetmiş saymıyorum. Kızlarımız çok açtı.

Sabriye: Çok iyi mücadele ettik. Onlar hak etti. Gözlerinden öperim.

Sude: Bu ödüle çok ihtiyacımız vardı. Takımın bayrakta beni tercih etti. Umarım bir dahaki sefere biz alırız.

Atakan: Çok açız ve üzücü bir akşam. Burada olmak ve takıma katkı sağlamak istiyorum. İki konsey atlattım. Gitmek istemiyorum.

Hakan: Takıma faydalı olmak için geldim. Umarım hayırlısı olur.

Bora: Konsey öncesi takıma katkıda bulunamadım. Bu konseyden çıkacağımı düşünüyorum. Allah hayırlısını versin.

Survivor Türkiye Yunanistan\'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Son Dakika Magazin Survivor Türkiye Yunanistan'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ACUN DEMEK TÜRKİYE DEMEK DEGİLDİR: bu program nasıl TÜRKİYE diye lanse ediliyor milli ruhumuzu sabriye gibilermi temsil ediyor buna dur diyecek yetkili makam kuruluş elbette vardır TÜRKİYE adının kullanılması bir izine tabi degilmi isteyen ben milli takım kurdum diyebiliyormubence bu milli ruhada milli duruşada uymuyor ben TÜRKİYE adının kullanılmasını kabullenemiyorum 1 1 Yanıtla
  • X: Bu habermi yani terbiyesizler 1 0 Yanıtla
  • O.t: Acun bey yunan takimi ovuyorsun turkiyede sabriyeden ve melisadan baska kadin yokmu parkurlarda kosma degil yurumesini bilmiyorlar niye turkiyede dalaka gibi yarismaci yokmu 0 0 Yanıtla
  • O.t: Acun bey yunan takimi ovuyorsun turkiyede sabriyeden ve melisadan baska kadin yokmu parkurlarda kosma degil yurumesini bilmiyorlar niye turkiyede dalaka gibi yarismaci yokmu 0 0 Yanıtla
  • abdüllrezak uzunkavakaltındayataruyuramaherşeyibil: FENERBAHÇELİ kurandamı okudun dine aykırı olduğunu? her şeyi dine bağlamayın artık . sen git helal yarışma izle başkasına karışma. kumanda aletine basarsın kanal değişir. 0 0 Yanıtla

Advertisement