Symantec Veri Koruma Çözümleri Magic Quadrant Liderler Dörtlüsünde - Son Dakika
Güncel

Symantec Veri Koruma Çözümleri Magic Quadrant Liderler Dörtlüsünde

PGP Ve Guardianedge Satın Alması İle Güçlendirilen Şifreleme Teknolojileri Sayesinde Symantec'in Uç Nokta Koruması Çok Daha Etkin Hale Geldi

21.09.2010 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Symantec, 2010 Magic Qaudrant Mobil Veri Koruması Raporu[1]'nun Liderler Dörtlüsü'nde "Lider" olarak konumlandırıldığını duyurdu. Symantec'in uç nokta korumasına yönelik olarak sunduğu çözümler, çoklu ortam komple disk şifrelemesi, taşınabilir depolama cihazları şifrelemesi ve uç noktalar için cihaz kontrolü gibi önemli fonksiyonlara sahip bulunuyor. Magic Quadrant üretici firmaları, vizyon bütünlüğü ve uygulama yeteneklerine dayanarak pozisyonlandırıyor.

Symantec'ten Şifreleme

Symantec, küçük ve orta ölçekli işletmelerden büyük ölçekli organizasyonlara kadar geniş bir yelpaze içinde kurumların veri sızıntısı vakalarına karşı kendi fikri mülkiyetlerini korumalarına yardımcı olmak üzere oldukça çeşitli şifreleme çözümleri sunuyor. Symantec'in uç nokta şifreleme sunumları, komple disk şifreleme, cihaz kontrolü, taşınabilir depolama, e-posta, ağ ve sunucu çözümleri gibi entegre ve kapsamlı şifreleme platformunun bir bileşeni olarak portföy içinde yer alıyor. Çözümler, Windows, Mac OS X, Linux, UNIX, Windows Mobil ve BlackBerry birçok platform için uygulanabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Symantec Veri Koruma Çözümleri Magic Quadrant Liderler Dörtlüsünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement