Takla Atan Araçtan Yara Almadan Çıktı - Son Dakika
Güncel

Takla Atan Araçtan Yara Almadan Çıktı

Takla Atan Araçtan Yara Almadan Çıktı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, bir aracın sıkıştırması sonucu yoldan çıkan 27 yaşındaki Engin Esen yönetimindeki hafif ticari araç, ağaca çarptıktan sonra yaklaşık 25 metre takla atarak sürüklendi.

19.04.2013 11:23

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, bir aracın sıkıştırması sonucu yoldan çıkan 27 yaşındaki Engin Esen yönetimindeki hafif ticari araç, ağaca çarptıktan sonra yaklaşık 25 metre takla atarak sürüklendi. Sürücü Esen kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Kaza, dün akşam Bursa-Ankara Karayolu'nda, Organize Sanayi Bölgesi ışıklarını geçtikten sonra meydana geldi. Bozüyük yönüne giden ilaç firması çalışanı Engin Esen yönetimindeki 34 Y 8899 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre, bir aracın sıkıştırması nedeniyle kontrolden çıktı. Sürücüsününün direksiyon kontrolünü yitirdiği araç önce yolun sağındaki kaldırıma çıktı. Hızı kesilmeyen araç, ardından kaldırımdaki 4 metre yüksekliğindeki ağacı devirip alt yola düştü. Sol ön tekeri çıkan araç arazide takla atıp yaklaşık 25 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Emniyet kemerinin takılı olduğu bildirilen sürücü Engin Esen kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Çevredekiler yardıma koşarken, sürücü kendi imkanları ile araçtan çıktı. Esen, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile her ihtimale karşı İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak sağlık kontrolünden geçirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa/ İnegöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Takla Atan Araçtan Yara Almadan Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement