Taksim Meydanı'nda Yılbaşı Kutlamaları - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Taksim Meydanı'nda Yılbaşı Kutlamaları

Taksim Meydanı\'nda Yılbaşı Kutlamaları
31.12.2025 19:50

İstanbul'da yılbaşı kutlamalarının merkezi Taksim Meydanı, kalabalık ve güvenlik önlemleriyle doldu.

İstanbul'da yılbaşı kutlamalarının merkezi yine Taksim Meydanı oldu. İstanbulluların, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi havadan görüntülendi.

Her yıl olduğu gibi İstanbul'da yılbaşı kutlamalarının merkezi yine Taksim Meydanı oldu. Güvenlik önlemlerinin arttırıldığı Taksim Meydanı'nda kalabalık artmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı havadan görüntülendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksim Meydanı'nda Yılbaşı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement