Tatlıses'ten Arif Sağ'a Yaylım Ateşi - Son Dakika
Magazin

Tatlıses'ten Arif Sağ'a Yaylım Ateşi

Tatlıses\'ten Arif Sağ\'a Yaylım Ateşi

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) Başkanı Arif Sağ’ı sert sözlerle eleştirdi.

24.01.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçılar İbrahim Tatlıses ile Arif Sağ arasında MESAM seçimleri yüzünden başlayan gerginlik sürüyor.

İmparator, olaylı geçen Olağanüstü Genel Kurulun ardından görevden alınan Arif Sağ başkanlığındaki yönetimin mahkeme kararıyla göreve dönüşüne ateş püskürdü.

Arif Sağ'ı eleştiren Tatlıses, "Acaba kim haddini bilecek? Sayın Arif SAĞ'mısın SOL'musun nesin söyle de bilelim. Başkanlıkta ekip olarak düştünüz halen ordasınız, git artık. Herkes haddini bilecek de sen, neden haddini bilmiyorsun Sayın Arif Sağ! Herkesin hakkını çalmadan verin ki herkes haddini bilsin. Yaaaa Arif" ifadelerini kullandı.

Eleştirilerini sürdüren İmparator, "MESAM'ın lakabı nedir biliyor musun sayın Arif Sağ; - Ali Yavuz'un kar hanesi Arif Sağ'ın meyhanesi-. Piyasada bu lakabı herkes bilir.!!" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tatlıses'ten Arif Sağ'a Yaylım Ateşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • abdullah tekin: yıllarca çıkıp tv kanallarında katıldıgınız programlarda orhan gencebay la arkadaşız dosttuz beraber yedik içtik bu yolda can arkadaşi olduk diyecesiniz orhan gencebay gibi bir üstadı yere göge yaptıgı çalişmalardan dolayı takdir edip savunacaksınız ama hangi düşünceyle orhan gencebay haddini bileceksiniz demek sizin haddiniz degildir sayın arif sag orhan gencebay her türlü bilgi birikime sahiptir en güzelini de yapar yapacaktır bunu en iyi de siz bilirisniz çıkıp ta böyle demeçler vermek sizi yüceltmez orhan gencebayın gönlü yüregi öyle saf temiz öyle büyükki sizi bile bu sözlerinizden dolayı yargılamaz ama bilin ki kırılan kalp onarılmaz can yoldaşım arkadaşım kardeşim dosttum dediginiz bir büyük çinarı onu yapamaz edemez haddi degil demek en büyük hadsizliktir 2 0 Yanıtla

Advertisement