TEB özel Bankacılık Müşterileri, Küratör Eşliğinde Müze Turuna Katıldılar - Son Dakika
Güncel

TEB özel Bankacılık Müşterileri, Küratör Eşliğinde Müze Turuna Katıldılar

TEB özel Bankacılık Müşterileri, Küratör Eşliğinde Müze Turuna Katıldılar

TEB Özel Bankacılık; 12 Şubat Çarşamba akşamı çok özel bir sergi daveti düzenledi.

15.02.2014 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müşterilerini, her platformda sanat ile buluşturmayı amaçlayan TEB Özel Bankacılık; 12 Şubat Çarşamba akşamı çok özel bir sergi daveti düzenledi! Proje4L/Elgiz Çağdaş Sanat Müzesi'nde devam eden "İZ 14" başlıklı sergi kapsamında TEB Özel müşterileri; küratör Billur Tansel eşliğinde, özel olarak düzenlenen müze turuna katılarak sanatla dopdolu bir akşam geçirdiler.

Köklü geçmişine yakışan özel seçimlerle kültür-sanata destek vermeyi sürdüren TEB Özel Bankacılık; sanatçıyı ve sanatını, müşterileriyle buluşturma hedefiyle birçok önemli etkinliğe imza atıyor.

Proje4L/Elgiz Çağdaş Sanat Müzesi'nde, GİZ High-End Estate'in ev sahipliğinde TEB Özel Bankacılık'a özel olarak düzenlenen müze turunda; TEB Özel müşterileri, "İZ 14" isimli sergiyi küratör Billur Tansel ile birlikte gezdiler. Elgiz Koleksiyonu'nda iz bırakan sanatçıların eserlerinin yer aldığı sergide, TEB Özel müşterileri; Alex Prager, Alexander Liberman, Andreas Gefeller, Burak Delier, Burhan Uygur, Friederike Feldmann, Giuseppe Belvedere & Bedri Baykam, Guillermo Mora, Günther Förg, Halil Vurucuoğlu gibi birçok sanatçının eserlerini, Billur Tansel'in açıklamaları eşliğinde inceleme fırsatı buldular. Davette, mekana özgü grafiti uygulaması yapan sanatçı Ümit Turgay Durgun'un canlı performansı davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

Kendileri için özel olarak düzenlenen turda; müzenin 14. yılını işaret eden, koleksiyonerde iz bırakmış iki ve üç boyutlu eserler ile video sanatının yer aldığı sergiyi gezen TEB Özel müşterileri; gecenin sonunda, sanat üzerine sohbetler de gerçekleştirdikleri bu turdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TEB özel Bankacılık Müşterileri, Küratör Eşliğinde Müze Turuna Katıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement