Ticaret Meslek Lisesi Gıda Kermesi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Ticaret Meslek Lisesi Gıda Kermesi Düzenledi

Ticaret Meslek Lisesi Gıda Kermesi Düzenledi

Gediz Ticaret Meslek Lisesi, okul ve öğrenciler yararına yaptığı gıda kermesinde, giyim sergisi düzenledi ve çim saha açılışı yaptı.

23.05.2014 11:04

Gediz Ticaret Meslek Lisesi, okul ve öğrenciler yararına yaptığı gıda kermesinde, giyim sergisi düzenledi ve çim saha açılışı yaptı.

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Bahçesi'nde Okul Aile Birliği öncülüğünde gerçekleştirilen gıda kermesine İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğim Müdürü İsmail Aksoy, şube müdürleri, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci velileri ve mahalle halkı katıldı.

Kermeste ilk önce İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu tarafından, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile Gediz Ticaret Meslek Lisesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Giyim Teknolojileri Kursu'nda üretilen giyim eşyaları sergisinin açılışı yapıldı. Daha sonra Okul Aile Birliği, Okul İdaresi ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinin çabalarıyla yapılan çim sahanın açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, "Böyle bir tesisin okula ve ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Okul Aile Birliğine, Okul İdaresine ve öğretmenlerine teşekkür ederim" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Halil Şengöz de, katılımcılara, "hepinize yanımızda olup bize destek olduğunuz için teşekkür ederim. Ayrıca gıda kermesimize ve bu tesisin yapımı aşamasında bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim" dedi.

Açılışların ardından, gıda kermesinde yufka ve gözleme yaparak okula destek olan bölge kadınlarının çalışmaları ilgiyle izlendi. Kermeste tüm misafirlere gözleme ve ayran ikram edildi.

Okul bahçesinde kermes için üretilen ürünlerden gıda satışları yapılarak okul ve öğrenciler yararına gelir elde edildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ticaret Meslek Lisesi Gıda Kermesi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement