Tır'a Çarpan Otomobilde Kurtarılmayı Bekledi - Son Dakika
Güncel

Tır'a Çarpan Otomobilde Kurtarılmayı Bekledi

* Yaralıyı kurtarmak için itfaiye, sağlık ekipleri ve çevredekiler seferber oldu.

26.10.2017 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Yaralıyı kurtarmak için itfaiye, sağlık ekipleri ve çevredekiler seferber oldu.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA

Tuzla 'da bir otomobil, TIR'a yandan çarptı. Kazada otomobilde sıkışan kişi uzun uğraşlar sonunda kurtarıldı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Orhanlı TEM yanyol Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Otomobil sürücüsü Faruk Engin, sola dönmek için manevra yapan Murat Bulut'un kullandığı TIR'a yandan çarptı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken yanındaki arkadaşı Burak Öztürk araç içinde sıkıştı.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Kaza ihbarı üzerin olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre olay yerin gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Araç içinde sıkışan Burak Öztürk'ün kurtarmak için itfaiye ve çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Araç içinde sıkışan yaralıya sağlık ekipleri ilk müdahaleyi araç içinde yaptı. Vatandaşlar da aracın arka koltukları sökülerek kurtarma çalışmalarına yardımcı oldu. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından Burak Öztürk kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

TIR sürücüsü Murat Bulut, 'Sola düş yapmak için sola sinyalimi verdim. Arkadan gelen otomobil sinyali gördüğü halde sollama yaptı. Çok süratliydi, inşallah arkadaşlar da bir şey yoktur 'diye konuştu.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YAŞANDI

Kaza nedeniyle TEM yanyolda trafik yoğunluğu yaşandı .Ekiplerin çalışmasının ardından kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.Polisin kaza ile ilgili incelemesi sürüyor

Tır\'a Çarpan Otomobilde Kurtarılmayı Bekledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır'a Çarpan Otomobilde Kurtarılmayı Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement