Tok: "Ortak Paydamız Samsun" - Son Dakika
Politika

Tok: "Ortak Paydamız Samsun"

Tok: "Ortak Paydamız Samsun"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, birlik ve beraberlik içerisinde Samsun’un her alanda gelişmesi ve ilerlemesi adına çalışan, üreten, katkı, destek ve öneri sunan tüm hemşehri derneklerinin destekçisi olduklarını söyledi.

06.12.2017 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, birlik ve beraberlik içerisinde Samsun'un her alanda gelişmesi ve ilerlemesi adına çalışan, üreten, katkı, destek ve öneri sunan tüm hemşehri derneklerinin destekçisi olduklarını söyledi.

Başkan Erdoğan Tok, Bayburtlular Derneği Başkanı Hakan Talu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette, belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Talu, İlkadım ilçesine kazandırılan yatırım ve hizmetlerinden dolayı Başkan Tok'a teşekkür etti.

Hemşehri dernekleri ile gönül bağı kurduklarını ifade eden Erdoğan Tok, belediye olarak her kesimi kucaklayan yönetim anlayışı ile çalıştıklarını söyledi. Gelenek, görenek, örf, adet ve kültürlerini gelecek kuşaklara aktarılması hususunda hemşehri dernekleri ile sıkı bir temas içerisinde olduklarını kaydeden Tok, "Yöresel kültürlerin yaşatılması, tanıtılması, hemşehrilik hukukunun geliştirilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında etkin rol oynayan birlikleri ve sivil toplum örgütlerini çok önemsiyoruz. Farklı kimlikler ve kültürlere sahip olan hemşehri derneklerimiz, birlik ve beraberlik içerisinde Samsun için üretmeli. Ortak paydamız Samsun olmalı. Belediye olarak hemşehri derneklerimizin 'kentlilik bilinci ve kültürünü' oluşturmasını, Samsun adına ortak bir gayede buluşmalarını arzu ediyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tok: 'Ortak Paydamız Samsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement