Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, Trafik Kazasında Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, Trafik Kazasında Yaralandı

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, Trafik Kazasında Yaralandı

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na ait makam aracı, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi.

08.09.2015 11:31  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na ait makam aracı, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi. Kazada, Eroğlu ile birlikte 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün sabah 05.00 sıralarında Tokat- Turhal Karayolu üzerindeki havaalanı yakınlarında meydana geldi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ak Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay ve AK Parti Almus İlçe Başkanı Yaşar Güngör Ankara'ya giderek AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Erdem ve Mustafa Şentop ile görüştü. AK Parti heyeti bu görüşmeden sonra gece saatlerinde Tokat'a dönmek üzere yola çıktı. Celal Eroğlu kontrolündeki 60 EE 001 plakalı makam aracı, havaalanı kavşağında sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada yaralı halde otomobil içerisinde bulunan 4 kişi, yoldan geçenler tarafından araçtan çıkarıldı. Ambulansla Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Başkan Eyüp Eroğlu, sürücü Celal Eroğlu ve merkez ilçe başkanı Ahmet Bay Devlet Hastanesi'nde, Yaşar Güngör ise Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

"YOLDA SU BİRİKİNTİSİ OLMUŞ"

Kaza ardından elinde sıyrıklar oluşan Başkan Eroğlu, Ankara'dan döndüklerini ifade ederek, şunları anlattı:

"Saat 01.30 gibi yola çıktık. Saat 04.00 sıralarında uyanıktım ama uykuya dalmışız. Söngüt civarında arabamız, orada aşırı bir kanaldan kaynaklı bir su birikimi olmuş. Orada 100 kilometre civarında gidiyormuşuz herhalde şoför arkadaşımızın ifadesine göre. Tabi aşırı su birikintisi olunca arabanın hakimiyeti kaybolmuş ve sağ tarafındaki tarlaya bir kaç takla atmak suretiyle arabamız orada durdu. Allah'a çok şükür bir sıkıntımız yok. Sadece sol elimizin üzerinde bir altı, yedi tane dikiş atıldı. Onun haricinde her tarafımız sapa sağlam." - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, Trafik Kazasında Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement