Tokat El Örgüsü Lifleri Satarak Evine Katkıda Bulunuyor - Son Dakika
Güncel

Tokat El Örgüsü Lifleri Satarak Evine Katkıda Bulunuyor

Tokat El Örgüsü Lifleri Satarak Evine Katkıda Bulunuyor

El örgüsü lifleri satarak evine katkıda bulunuyor Tokat'ta 3 yıl önce eşi kaybeden 70 yaşındaki 1 çocuk annesi Gül Koç, el örgüsü banyo lifleri satarak evinin geçimine katkıda bulunuyor.

11.07.2015 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

El örgüsü lifleri satarak evine katkıda bulunuyor

Tokat'ta 3 yıl önce eşi kaybeden 70 yaşındaki 1 çocuk annesi Gül Koç, el örgüsü banyo lifleri satarak evinin geçimine katkıda bulunuyor.

Kent merkezi Gülbahar Hatun Mahallesi'nde oğlu Ali Koç ile birlikte yaşayan Gül Koç, evinin geçimine kendi ürettiği lifleri satarak destek oluyor. 3 yıl önce eşini kaybeden yaşlı kadın, o günden itibaren kirada oturdukları evde ördüğü banyo liflerini bulvar üzerine getirerek, tanesini 12.5 liradan satışa sunuyor. Sabahın erken saatlerinde evinden çıkarak Gaziosmanpaşa Lisesi önüne gelen Koç, burada saatlerce bekleyip liflerini sattıktan sonra yeniden evine gidiyor.

Evine destek olmak için 3 yıldır çalıştığını söyleyen Koç, "Eve katkım olsun diye, işim gücüm de yok. Oğlumun yanında yaşıyorum, onun da işi yok. Taşımacılık yapıyor, traktörü var" dedi. 70 yaşında lif ördüğünü belirten Koç, "Sabaha kadar örüyorum, gündüz satıyorum. Bu yıl fazla satamıyorum. Her Ramazan'da çok satıyordum, ama bu Ramazan'da satamadım. 3 senedir bu işi yapıyorum, az da olsa geçimimi sağlıyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat El Örgüsü Lifleri Satarak Evine Katkıda Bulunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement