TOKİ'den Kayseri'ye Mobilya Merkezi - Son Dakika
Ekonomi

TOKİ'den Kayseri'ye Mobilya Merkezi

TOKİ\'den Kayseri\'ye Mobilya Merkezi

TOKİ, Kayseri'de, mobilya üretiminin ve satışının modern tesislerde yapılması ile rekabet gücünün arttırılması için iki ayrı projeyi uygulamaya koydu.

06.08.2013 11:48  Güncelleme: 19:12

İnşaatı devam eden Mobilyakent projesi ile mobilyacılar modern şartlarda üretim imkanına kavuşacak. Türk Mobilya Merkezi projesi ile de üretilen mobilyaların pazarlanacağı mağazalar inşa edilecek. Türk Mobilya Merkezi'nde kurulacak trijenerasyon sistemi ile doğalgazdan üretilen elektrik işyerlerinde kullanılabilecek. Atık suların da geri dönüşümü sağlanarak yeniden kullanımına imkan verilecek.

Kayseri'de mobilya üretimi yapan esnafın daha modern şartlarda üretim yapabilecekleri tesislere kavuşması için Kayseri Mobilyakent projesinin inşaat çalışmalarını sürdürdüğü belirtilen TOKİ'nin, şimdi de Kayseri'de üretilen mobilyaların satışının yapılması için 'Türk Mobilya Merkezi' projesini faaliyete geçirilmesinin amaçlandığı belirtildi. TOKİ, Türk mobilyacıların rekabet gücünü arttırabilir projenin ihalesini, 16 Eylül'de İdarenin Ankara Bilkent'teki merkezinde yapmayı planlıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi TOKİ'den Kayseri'ye Mobilya Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement