Topluluk Önünde Konuşma Hikayeleri Iı - Son Dakika
Kültür Sanat

Topluluk Önünde Konuşma Hikayeleri Iı

Topluluk Önünde Konuşma Hikayeleri Iı

Kaç kere kendinizi bir kişiye ya da topluluğa rahat ifade edememekten yakındınız?Her zaman kendimizi istediğimiz gibi ifade edemeyebiliriz, özellikle de topluluklara. Ama hem özel hayatımızda, hem iş hayatımızda hem de başka platformlarda ya topluluk önünde rahat konuşabiliyor olmayı diliyoruz, ya da daha iyi bir konuşmacı olmak istiyoruz.

09.10.2016 20:05

Kaç kere kendinizi bir kişiye ya da topluluğa rahat ifade edememekten yakındınız?

Her zaman kendimizi istediğimiz gibi ifade edemeyebiliriz, özellikle de topluluklara. Ama hem özel hayatımızda, hem iş hayatımızda hem de başka platformlarda ya topluluk önünde rahat konuşabiliyor olmayı diliyoruz, ya da daha iyi bir konuşmacı olmak istiyoruz.

Sağlıklı iletişim, insan ilişkileri, kendini ifade etme ve hayatının kontrolünü elinde tutmak gibi bir çok özellik ile bağlantılı olan Topluluk Önünde Konuşmak özelliği ile ilgili iyi bir haberimiz var.

Bu sadece doğuştan gelen bir özellik değil...

Tabi ki bir çok yetenekte olduğu gibi bazı insanlar buna daha yatkın doğmakta. Ama Demosthenes'in bin yıllar öncesinde yaptığı gibi, motivasyon, çalışma ve özveri ile herkes iyi bir toplum konuşmacısı olabilir.

Biz size bu etkinlikte topluluk önünde konuşmanın 'altın kurallarını' didaktik bir şekilde anlatmayacağız.

Biz size kendi hikayelerimizi anlatacağız. Toplum önünde sık sık konuşan ve tüm bu zorlukları yaşamış insanların hikayelerini.

Bizim amacımız bir şeyler öğretmekten ibaret değil. Biz samimi, paylaşımı bol ve eğlenceli bir ortamda hikayelerimizi paylaşıp, sizin ile interaktif bir ortamda bulunup, hem ilham vermek, hem de ilham almak için buradayız.

Konuşmacılar

Perçin İmrek (Girişimcilik Hikayeleri Kurucusu & İstanbul Toastmasters Eski Başkanı)

Tuna Bektaş (Johnson & Johnson Pazarlama Müdürü)

Onur Kutlu Gago (Tale Kurucusu)

ve nefes koçu Neslihan Çakır ile nefes egzersizleri

10 Ekim 19: 30'da Habita'da görüşmek üzere.

Etkinlik ücreti 10 TL'dir. Ödemeyi kapıda yapabilirsiniz.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Topluluk Önünde Konuşma Hikayeleri Iı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement