Topyekün Mücadeleye Akhisar'dan Dev Destek - Son Dakika
Güncel

Topyekün Mücadeleye Akhisar'dan Dev Destek

Topyekün Mücadeleye Akhisar\'dan Dev Destek

Akhisar Sanayi ve Ticaret Odası (ATSO) Türkiye'nin enflasyonla mücadelede başarıya ulaşması için Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'na Oda olarak tam destek verdi.

18.10.2018 08:47  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kampanya çağrısının yapıdığı ilk iki günde katılan firma sayısı 30'u geçti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy Bakan Albayrak'ın özel sektör için gönüllülük esasına dayanan çağrısına derhal yanıt veren Oda üyelerine teşekkür etti. Dr. Ulusoy, "Hükümetimizin başlattığı bu kampanyaya katılım konusunda TOBB, tüm Oda ve Borsalara çağrıda bulundu. Biz de ATSO olarak derhal harekete geçtik ve tüm üyelerimize kampanyayı duyurduk. Duyuruyu yaptığımız gün bize müracaatlar olmaya başladı. Kampanyaya katılacağını bildiren ilk üyemiz Akhisar Belediyespor iktisadi işletmesi oldu, bu da bizim için ayrı bir gurur vesilesidir. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak kampanyaya katılan üyelerimizi ziyaretlere başladık. İlk ziyaretimizi Akhisar Belediye Spor 'a yaptık ve TOBB tarafından tasarlanan, Odamızca bastırılan kampanya afişlerini kendilerine verdik. İlk iki günde kampanyaya katılan üye sayımız 30'u aştı" dedi.

"GURUR DUYUYORUZ"

Akhisar iş dünyası olarak zor dönemlerde birbirilerine kenetlenen bir yapıları olduğunu ifade eden Dr. Ulusoy "Kampanyaya katılımın her geçen gün artıyor ve biz de zaman elverdiğince destek veren tüm katılımcıları ziyaret etmeyi arzu ediyoruz. Akhisar TSO üyelerinin bu kampanyaya katılım konusunda gösterdikleri hassasiyeti bizleri duygulandırdı, gururlandırdı, mutlu etti. Türk milleti zor zamanlarda kenetlenme ve Devletinin bekası için varını yoğunu ortaya koymaktadır. Bu da bizi biz yapan en yüce değerdir. Bu nedenle halkımızla ne kadar övünsek azdır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Topyekün Mücadeleye Akhisar'dan Dev Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement