Tottenham, Heung-Min Son'un sözleşmesini haftalık 2 milyon TL karşılığında uzatacak - Son Dakika
Spor

Tottenham, Heung-Min Son'un sözleşmesini haftalık 2 milyon TL karşılığında uzatacak

İngiliz devi Tottenham, son dönemde attığı gollerle takımının skor yükünü çeken Güney Koreli futbolcu Heung-Min Son'un sözleşmesini haftalık 200 bin sterlin yaklaşık 2 milyon lira karşılında uzatmayı planlıyor.

04.11.2020 20:58  Güncelleme: 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tottenham, son dönemde gösterdiği performansla adından söz ettiren Güney Koreli futbolcu Heung-Min Son'u yeni sözleşme yenilemeye hazırlanıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, kulübün sahibi Joe Lewis'in Güney Koreli yıldıza haftada 200 bin Sterlin değerinde yeni bir kontrat önermeyi düşünüyor.

Spurs, 2023 yılında sona erecek sözleşmesi öncesi Son'u takımda tutmayı planlarken, görüşmelerin yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

7 MAÇTA 10 GOLE KATKI YAPTI

Son'un yeni anlaşması kulübün en çok kazananlarından biri olan Harry Kane ile aynı olacak. Bu sezon Premier Lig'de 7 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 8 gol ve 2 asist üretti.

Tottenham, Heung-Min Son\'un sözleşmesini haftalık 2 milyon TL karşılığında uzatacak

Son Dakika Spor Tottenham, Heung-Min Son'un sözleşmesini haftalık 2 milyon TL karşılığında uzatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • osmanlı: inasan kerizmi be ben bunudemedim işyeri demek bu dükkan kırsı vergisi 1 yılda olacak neler onuda demedim kısaadan olsun diye örnek yaptımben ha siz bilirsiniz 1 yılda devlete verdiginizi aamn akıllı olun ne dükkan nede iş yeri açmayın derim tüm elinizde olan her dükkanınızıda kapatın gitssin zateN ÖLECEGİZ GEREK YOK en güzeli son zamanlarda evinizde rahatca oturun ailenizle zaman geçirin tüm dükkanlarınızıda tüm herşeyinizde kapatın gerekise tüm fırınlarınız9da kapatın kapatın gitsin ee dinley 0 1 Yanıtla
  • osmanlı: ben bunu kabul etmem ben bu dükkan sahibiyim ben 100 tele alıyom benim işcimde 300 tele alıyor ben kabul etmem birde bu nasıl olur diye bakarım ben buna 0 0 Yanıtla
  • osmanlı: ha burda var bir bit yenigi dükkan sahibi alıyor 100 tele bu dükkanda çalışan alıyor 300 tele 0 0 Yanıtla
  • osmanlı: örnek benim iş yerim var dükkanım var patron benim ve işcim var actık ya Allah ya Bismillah dedik o bu satışlar elime gecen 100 tll ama işcime gecen 200 tele ben bunu kabul etmem cünkü bu mekanın sahibi benim bena düşen 100 tele işcime düşen 300 tele burda kabul edecek bir durumda yok 0 0 Yanıtla

Advertisement