Trabzon'a Gelen Öğrenciler, Vali Yavuz'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Trabzon'a Gelen Öğrenciler, Vali Yavuz'u Ziyaret Etti

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Tematik Kış Hukuk Kampı"na katılmak üzere 6 ilden Trabzon'a gelen 150 öğrenci, Vali Yücel Yavuz'u ziyaret etti.

18.01.2018 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Tematik Kış Hukuk Kampı"na katılmak üzere 6 ilden Trabzon'a gelen 150 öğrenci, Vali Yücel Yavuz'u ziyaret etti.

Öğrencilerle Valilik A Toplantı Salonunda bir araya gelen Yavuz, öğrencilere mesleklerini icra ederken milli ve manevi değerlerden taviz vermemeleri gerektiğini söyledi.

Yavuz, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Kendi alanınızda en iyisi olabilmeniz için gayret göstermeli, milli ve manevi değerlerimizden taviz vermemelisiniz. Devletimiz ve milletimiz sizlerden çok şey bekliyor. İnsanlığa faydalı olacak çok güzel görevler üstleneceğinize eminim. Bütün sağlanan imkanlar ve projeler karşısında ülkemizin içinde bulunduğu coğrafi ve jeopolitik konumundan kaynaklı gündemi takip ettiğinizden eminim." ifadelerini kullandı.

Yavuz, ülke gündemiyle alakalı da değerlendirmede bulunarak, şunları kaydetti:

"Manevi duyguların istismar edilerek sinsi ve bilinçli bir projenin yansıması olarak 15 Temmuz'un verdiği zararları yaşadık ve halen yaşıyoruz. Ülkemiz yaklaşık 40 yıldır terörle mücadele etmektedir. Aynı zamanda ekonomik açıdan dışarıdan yapılan baskılar olsa da milletimizin birlik ve beraberlik ruhu, milli ve manevi değerlere olan bağlılığımız bizi ayakta tutuyor. Umudumuz sizlersiniz. Tüm meseleleri çok çalışarak, elimizdeki imkanları iyi değerlendirerek çözeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023 yılında dünya genelinde ekonomisi çok daha iyi olan, enerji ve eğitim politikalarıyla çok güçlü bir millet olarak emin adımlarla yürüyeceğiz."

Ziyarete, Vali Yardımcısı Nusret Şahin ile KYK İl Müdürü Adnan İpekdal da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'a Gelen Öğrenciler, Vali Yavuz'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement