Trabzonspor Kupa Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Trabzonspor Kupa Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trabzonspor Kupa Hazırlıklarını Sürdürüyor
29.12.2025 13:27

Trabzonspor, Galatasaray ile yarı final maçı için antrenman yapıyor. Maç 5 Ocak'ta.

Trabzonspor, Turkcell Süper Kupa Yarı Finali'nde Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular salonda kuvvet çalışması yaptı. Bordo-mavililer, günün ikinci antrenmanını saat 16.00'da yapacağı çalışmayla sürdürecek.

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma, 5 Ocak Pazartesi günü saat 20.30'da Gaziantep Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Kupa Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement