Tuğgeneral Levent Ersöz: Ahmet Özal Babasını Öldürenleri Biliyordur - Son Dakika
Güncel

Tuğgeneral Levent Ersöz: Ahmet Özal Babasını Öldürenleri Biliyordur

"Turgut Özal'a suikast" suçundan yargılanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, suçlamaları reddetti, "Ahmet Özal babasını öldürenleri biliyordur ve açıklamalıdır." dedi.

11.09.2014 09:00  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Turgut Özal’a suikast" davasının tek sanığı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, “Ahmet Özal’ın dediklerine bakınca, babasını öldürenleri biliyordur ve açıklamalıdır” diye konuştu.

"8. CumhurbaşkanıTurgut Özal’a suikast" suçundan yargılanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, suçlamaları reddederken, "Bu dava F tipi çetenin elemanları vasıtasıyla açılmıştır. Maksat geniş ve üst rütbeli generalleri bu kumpas kazanına sokmaktı." iddiasında bulundu.

Ersöz, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sağlık sorunları nedeniyle tekerlekli sandalyede katıldı.

Ersöz, ifadesinde şu çarpıcı ifadeleri sıraladı.

"AHMET ÖZAL BİLİYORDUR"

"Ahmet Özal, neden 20 yıl beklemiştir, öncelikle bunu açıklamalıdır. 1988 yılında babasının Türki Cumhuriyetleri gezisinde zehirlendiğini söylemiştir. Ahmet Özal’ın dediklerine bakınca, babasını öldürenleri biliyordur ve açıklamalıdır."

"F TİPİ ÇETE"

"Bu dava F tipi çetenin elemanları vasıtasıyla ahlaksız, onursuz, müfteri, 2 gizlenmiş tanığın ifadesiyle açılmıştır. Siyaset ve cemaat ortaklığı böyle istedi."

"'ÖZAL'A OTOPSİ YAPILAMADI' DENİYORSA BENİM SUÇUM NE!"

İsmi deşifre olan gizli tanık Deniz Uygar kod adlı İlker Çınar bir zavallı, sahtekar ve müfteridir. Cumhurbaşkanlığı DDK raporunda “Özal’a otopsi yapılamadı” deniyorsa benim suçum ne? Ben hala merhumun ölümünün araştırılması gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada Özal’ın avukatı Hasan İşgüzar ile Ersöz arasında JİTEM tartışması yaşandı. Özal’ın öldürüldüğünü iddia eden İşgüzar, Gölbaşı Oğulbey Kışlası’ndaki kozmik odanın aranması talebinde bulunmaması için mektupla tehdit edildiğini açıkladı. İşgüzar, “Katiller bulunsun. Recep Tayyip Erdoğan’ın yedinci kattaki ofisine bile lav silahıyla ateş ediliyorsa, bu yapı ortaya çıkarılmalıdır. Seferberlik Tetkik Kurulu’nun kozmik odası aranmıştır. Ama gerçek girilmesi gereken kozmik oda, Gölbaşı Oğulbey Kışlası’ndadır” dedi. Gizli tanığın duruşmadan önce dinlenmesine karar verildi. Duruşma 12 Kasım’a ertelendi.

"BİR GERÇEK VAR Kİ TURGUT ÖZAL ÖLDÜRÜLDÜ"

Duruşma çıkışında soruları yanıtlayan Semra Özal’ın avukatı Hasan İşgüzar, bir komutanın yargılanmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek, "Ancak bir gerçek var ki rahmetli Turgut Özal öldürüldü. Maalesef hala derin devlet var." dedi. (Kaynak: Habertürk)

Tuğgeneral Levent Ersöz: Ahmet Özal Babasını Öldürenleri Biliyordur
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tuğgeneral Levent Ersöz: Ahmet Özal Babasını Öldürenleri Biliyordur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • SERDAR: BÜTÜN İHTİLALCİ ASKERLERİN ALLAH CEZASINI VE BELASINI VERSİN 38 7 Yanıtla
    SERDAR: KAÇIRILAN PARALARI BİR KENARA KOY APAÇIK ORTADA OLAN FAKAT SÖYLENMEYEN BİR ÇOK KİŞİNİN BİLMEDİĞİ BİR DURUM VAR YUNANİSTANI NATOYA KENAN PAŞA ALDI ÇÜNKÜ ABD AJANIYDI KİTAPSIZ 0 0 SERDAR: BU ÜLKEYE VE BU İNSANLARA EN BÜYÜK DÜŞMANLIĞI BU İHTİLALCİ ASKERLER YAPTI ÜLKEYİ 40 YIL GERİYE GÖTÜRDÜLER İNSANLARI FAKİRLEŞTİRDİLER KEŞKE İMKAN OLSA MEZARLARINDA ÇIKARIP TEK TEK BUNUN HESABINI SORABİLSEK GELECEĞİMİZİ ÇALAN İHTİLALCİ ASKERLERDEN İNTİKAMIMIZI ALSAK 0 0 Emekçi Ali: ülkelerinde darbe yapan faşist askerler ilk iş olarak ülkesinin hazinesini askeri uçakla amerikaya kaçırırlar orada amerikayla o paraları paylaşırlar, sonrada türküm doğruyum bilmem neyim derler 1980 darbesinde cuntacı beş general amerikaya hazinemizi askeri kargo uçağı ile kaçırmadılarmı hırsızlık yapmadılarmı bunları kimseler söylemiyor o halk haini cuntacı sırmaları bol generallerin amerikadaki mal varlıkları neden sorulmuyor bu halk hainleri halkın düşmanı generallerin yüzünden pkk kurulmadımı bunlar pkk yı korumadılarmı, amerika 1999 yılında abdullah öcalan ı teslim etti ve halen kendi ifadesi yayınlanmıyor öcalanın ifadesini niye saklıyorlar gerçekler halktan neden saklanıyor sizce? 0 0
  • Selahattin Kayaoğlu: BİLİBDE SÖYLEMEYEN ŞEREFSİZDİR. 33 0 Yanıtla
  • nacar: semra özal kim ne derse desin bu işin içinde parmağı var, daha önceki tehditlerde jitem istesek ailesine o na en yakınına öldürtürüz diye söylemler delil olarak ortaya çıkmıştı. ve karısı ölümünden sonra adli tıpa karşı çıkmıştır cesedin parçalanmasına izin vermemiştir. . . 13 0 Yanıtla
  • Uyan türkiyem: ALLAH RAHMET ETSİN MEKANI CENNET OLSUN. 10 1 Yanıtla
  • CAHİL KALMAYIN: İHTİLAL BELGESELELRİNİ İZLEYİN TARİHİMİZİ ÖĞRENİN ARKADAŞLAR 10 0 Yanıtla
  • devir teslim: Kürt Cumhurbaşkanı Turgut Özal, kimleri öldürmediler ki Turgut Özal sadece bunlardan biridir. . . . ! 5 1 Yanıtla
  • hasan: ailesinin yaptıklarından dolayı kederinden zehir içip intihar etmiş olmayabilirmi 2 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement