Tüpçü Fikret "Bıyıklı Sevgi Kelebeği"nden İlham Aldı - Son Dakika
Güncel

Tüpçü Fikret "Bıyıklı Sevgi Kelebeği"nden İlham Aldı

Düğün Dernek 2: Sünnet filminin en çok ilgi gören sahnelerinden biri olan Tüpçü Fikret'in omuzlarda halay sahnesi, aslıdan bir yıl önce fenomen olan bir videoya ait.

08.12.2015 23:57  Güncelleme: 00:09

İlk filminin yaklaşık 7 milyon kişi tarafından izlenmenen Düğün Dernek'in, Düğün Dernek 2: Sünnet adlı ikinci filmi de absürt sahneleri ile ses getirdi.

HALAY SAHNESİ FENOMEN OLDU

Filmin en çok konuşulan sahnelerinden biri de ilk fragmanda yer alan halay sahnesi oldu. Sünnet düğününde çekilen halay sahnesinde, filmin başrol oyuncularından Ahmet Kural (Tüpçü Fikret) halay başı olarak gözüküyor. Halayın konukların oturduğu masaya yaklaşmasıyla Kural, ayaklarını kaldırarak diğer başrol oyuncusu Barış Yıldız'ın (Öğretmen) omuzlarına koyuyor. Bunu üzerine Yıldız da omuzunda Kural'ın ayakları ile birlikte halaya katılıyor.

GERÇEK BİR OLAYDAN ALINTI

Sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına giren bu sahne, aslında yine bir sosyal medya fenomeni videoya ait. Geçen yıl sosyal medyada "Ense Kökünde Halay Çeken Bıyıklı Sevgi Kelebeği" adıyla ilgi gören videoda da, benzer bir durum yaşanıyor. Bir eğlence merkezinde çekilen halayda, halay başı önce sandalyelere, ardıdnan mekanda eğlenen başka birinin ensesine ayaklarını koyarak halay çekiyor.

BİR HAFTADA BİR MİLYON KİŞİ İZLEDi

Düğün Dernek 2: Sünnet ilk hafta gişesiylede dikkat çekiyor. 2015 yılının en iyi açılış yapan filmi olan yapımı, bir haftada 1.380.122 kişi izledi.


Filmin başrol oyuncusu Ahmet Kural, serinin ilk filminde de Sivas yöresine ait bir halay sahnesinde sergilediği performansla çok konuşulmuştu.

Tüpçü Fikret "Bıyıklı Sevgi Kelebeği"nden İlham Aldı

Son Dakika Güncel Tüpçü Fikret 'Bıyıklı Sevgi Kelebeği'nden İlham Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ayşe: saçma ama bu miletin artık ağlamaya değil gülmeye ihtiyacı var şu sinema biletlerinde asgari ücretlilerde düşünülse daha iyi olacak 6 5 Yanıtla
  • adanalı 01: ulan sanki yüzüklerin efendisini çevirmiş gibi hergün haber yapıyorlar,neresi komik bunun 3 3 Yanıtla
  • Sevmem bunları: Bu ikilinin her filminde dizisinde islama ait bir değer ile dua yada ayetle dalga geçiyorlar izlemeyin bu hıyarları 0 5 Yanıtla
  • (*: Aman ne yaraticilik... hay aklinizi... 1 2 Yanıtla
  • adimi yazdim: Neymiş halay sahnesi fenomen olmuş .. İşte bizim tipik Türk filmleri ya şarkıyla fenomen olur ilgi görür yada bu fasülye 7 buçuk lira vur oynasın Çal oynasın . Yok AĞA yok benim çöpe atacak param yok . 3 0 Yanıtla
  • Türk: Putin kendisini dev aynasında görüyor, kaç aydır silahsız Türkmenlerle zor mücadele veriyor. Türkiye onları paramparça eder, kendilerine güven olmadıkları için gösterişle göz dağı vermeye çalışıyorlar. Ayrıca burdaki ezik pkklı sempatizanlara sesleniyorum ne kendinize ne de Rus ve ya başkalarına güvenmeye hiç gerek yok T.C nice öyle hayali düşüncelileri görmüş geçirmiştir sirada sadece sen olabilirsin başka birşey değil 2 1 Yanıtla
  • ali: bu halay muhteşemdi bir düğünde bizde yaptık tabii sandalye kısmını değil.... 0 1 Yanıtla

Advertisement