Turgutluspor'lu Raşit Balıkesirspor'a Yakın - Son Dakika
Güncel

Turgutluspor'lu Raşit Balıkesirspor'a Yakın

Turgutluspor\'lu Raşit Balıkesirspor\'a Yakın

PTT 1'inci Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor, Gençlerbirliği'nden "Tenten" lakaplı Mustafa Kayabaşı'yı renklerine bağlayarak ilk transferini gerçekleştirirken, Balıkesirspor ikinci transfer olarak Turgutlusporlu Raşit'i renklerine katmak...

06.06.2013 16:52

PTT 1'inci Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor, Gençlerbirliği'nden "Tenten" lakaplı Mustafa Kayabaşı'yı renklerine bağlayarak ilk transferini gerçekleştirirken, Balıkesirspor ikinci transfer olarak Turgutlusporlu Raşit'i renklerine katmak istiyor.

Altınordu ile prensip anlaşmasına varmasına rağmen parasal konularda çıkan pürüz yüzünden son anda imza atmaktan vazgeçen Raşit Sevindir'in rotayı Balıkesirspor'a kırdığı öğrenildi.

Turgutlusporlu yöneticilerle yaptığı görüşmede PTT 1'inci Lig'in yeni takımları Fethiyespor ve Balıkesirspor'dan teklif aldığını bildiren Raşit, Balıkesirspor'un önerisine sıcak baktığını dile getirdi. "Artık bir üst ligde oynamak istiyorum" diyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun düşüncesine saygı duyduklarını belirten yöneticiler, "Sözleşmen sona erdi. İstediğin kulübe gidebilirsin. Bir aksilik çıkarsa kapımız sana her zaman açık" dediler.

DHA - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutluspor'lu Raşit Balıkesirspor'a Yakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement