Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı dolasıyla Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Kaymakam Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti.

07.04.2017 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı dolasıyla Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Kaymakam Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti.

Elbistan Emniyet Müdürü Başol, beraberinde Asayiş Büro Amiri Seher Sönmez ve polis memurları ile birlikte Türk Polis Teşkilatının kuruluşu günü nedeniyle Kaymakam Akkoyun'u makamında ziyaret etti.

Polis haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi veren Başol, "Polis teşkilatımız kurulduğu günden bu yana milletin ve devletin hizmetinde çalışmalarına devam etmektedir." dedi.

Polis teşkilatının vatanın bölünmez bütünlüğünde önemli görevler aldığını hatırlatan Kaymakam Akkoyun şunları kaydetti:

"Polis teşkilatımızın vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü koruma noktasında, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlama gerekse suç işlenmesi halinde suçluların ilgili makamlara teslimi konusunda can siperhane görevler yapıyor.

Bizler devletimizin temsilcisi olarak dün olduğu gibi bugünde, yarında yanınızda olmaya devam edeceğiz. Ülkemizde, devletimizin büyük ve sağlam bir iradesiyle terörle mücadele gerçekleştiriliyor.

Terörle mücadele eden polis ve askerlerimize bugünün anlamına uygun olarak kazasız, belasız görevler diliyoruz. Bu mücadelede şehit olan görevlilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, polis haftasını kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement