Turkcell ile Capital ve Ekonomist Dergilerinin Cmo Anketi Ödülleri Verildi - Son Dakika
Güncel

Turkcell ile Capital ve Ekonomist Dergilerinin Cmo Anketi Ödülleri Verildi

Turkcell Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, teknolojinin tüm dünyayı değiştirdiğini ve bu değişimin ana başlığının da akıllı cihazlarda gizli olduğunu belirterek, "Artık kişiler için birinci ekran cep telefonları oldu.

31.03.2015 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, teknolojinin tüm dünyayı değiştirdiğini ve bu değişimin ana başlığının da akıllı cihazlarda gizli olduğunu belirterek, "Artık kişiler için birinci ekran cep telefonları oldu. Pazarlama dünyasının yatırımları ve bütçeleri de bu yönde hızla yoğunlaşıyor" ifadelerini kullandı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Capital ve Ekonomist dergileri ile Turkcell iş birliğinde düzenlenen CMO Club'ın 4. toplantısı gerçekleştirildi.

Açılışını, Turkcell Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş ile Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş'in yaptığı toplantıda, Capital dergisinin 2014 yılında yaptığı en iyi 30 CMO (Baş Pazarlama Yöneticisi) anketinde ilk 10'a girenlere ödül verildi.

"En İyi 10 Pazarlama Lideri"nin ödüllendirildiği törende, Akbank Kobi Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, yemeksepeti.com Pazarlama Müdürü Barış Sönmez, Samsung Türkiye Pazarlama Direktörü Can Emci, Mavi Jeans Pazarlama Direktörü Serpil Bekan, Mey İçki Pazarlama Direktörü Levent Kömür, Pegasus Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, LC Waikiki Üründen Sorumlu Genel Müdür Maria Comfort, Yıldız Holding Pazarlama Direktörü Nilhan Gülbahçe, IKEA Pazarlama Direktörü Senem Sadıklar ve Vestel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman'a ödülleri takdim edildi.

-"Artık kişiler için birinci ekran cep telefonları oldu"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, teknolojinin tüm dünyayı, günlük hayatı, iş dünyasını ve pazarlamayı değiştirdiğini ifade etti. Bu değişimin ana başlığının ise akıllı cihazlarda gizli olduğunu anlatan Kulabaş, şunları kaydetti:

"Artık kişiler için birinci ekran cep telefonları oldu. Pazarlama dünyasının yatırımları ve bütçeleri de bu yönde hızla yoğunlaşıyor. Tüm şirketlerin patronları dijitalleşme, mobil ve teknolojiden bahsediyor. Pazarlama dünyasına bir yandan da mikro lokasyon, üç boyutlu tarayıcılar ve beacon gibi yeni kavramlar giriyor.

Teknoloji, pazarlamanın 4P'sini değiştiriyor ve 4D oluyor. Yani doğru kişi, doğru zaman, doğru teklif ve doğru yer. Bu dört doğruyla gerçek zamanlı işletmeler dönemi başlıyor. Bizler de Turkcell olarak işletmelere doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişiyi yakalamaları için teknolojimizle hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell ile Capital ve Ekonomist Dergilerinin Cmo Anketi Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement