Tweety By Eda Taşpınar Koleksiyonu - Son Dakika
Güncel

Tweety By Eda Taşpınar Koleksiyonu

Tweety By Eda Taşpınar Koleksiyonu

Modanın ikonu, Tweety By Eda Taşpınar ile Unnado.com üyeleriyle buluşuyor!

14.08.2012 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modayı seven anne babalar ve onların stil sahibi çocukları, sınırlı sayıda üretilmiş renkli ve özgün tasarımlardan oluşan Tweety By Eda Taşpınar koleksiyonunu unnado.com farkıyla bir arada buluyor.

www.unnado.com, Tweety By Eda Taşpınar, Snoopy ve Angel Cat markalarını bir araya getiriyor. Şıklığından vazgeçmeyenler için seyahatlerde, kampta sporda ve yaz okulunda rahatlıkla kullanılacak, miniklerin ve ebeveynlerin şıklığını tamamlayacak olan birbirinden güzel çantalar unnado.com farkıyla anne, baba ve çocukların beğenisine sunuluyor.

Renkli ve eğlenceli tasarımlardan oluşan Eda Taşpınar imzalı Yaygan Çanta için özel olarak tasarlanan rengarenk ve orijinal çantalar, sınırlı sayıda üretilmiş olup, 13 farklı tasarımdan oluşuyor. Koleksiyonda, omuz çantalarının yanı sıra taşlarla süslenmiş tweety karakterinin bulunduğu sırt çantası, postacı çantası, tablet bilgisayar çantası, cüzdan ve şemsiyeler de dikkat çekiyor.

Stil sahibi küçük hanımlar ve anneler için Angel Cat ve Snoopy markalarının koleksiyonlarından sırt, omuz ve postacı çantaları, kalem çantaları, plaj çantaları ve cüzdanlar da unnado.com avantajları ile kampanyadaki yerini alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tweety By Eda Taşpınar Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement