Ünlü İsimler Oral-B Genius Rose Gold Davetinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ünlü İsimler Oral-B Genius Rose Gold Davetinde Buluştu

Ünlü İsimler Oral-B Genius Rose Gold Davetinde Buluştu

Teknolojisiyle olduğu kadar tasarımı ve çarpıcı rengiyle de göz kamaştıran Oral B Genius Rose Gold, 6 Haziran Çarşamba sabahı düzenlenen bir davetle tanıtıldı.

14.06.2018 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Top model Tülin Şahin'in de sohbetiyle katıldığı etkinliğe Ayşe Kucuroğlu, Zeynep Mansur, Raisa Sason, Nora Kalpakçıoğlu, Talia Kalpakçıoğlu, Rabia Kurşun, İnci Peşkircioğlu, İpek Gümüşoğlu, Burcu Şendir ve Melis Özer gibi ünlü isimler katıldı.

Diş fırçasında dünya lideri Oral-B'nin teknoloji ve tasarımı buluşturan ürünü Oral-B Genius Rose Gold, Nopa Restoran'da gerçekleşen bir davetle tanıtıldı. Daha güzel bir gülüşe sahip olmanın sırlarının paylaşıldığı davete Ayşe Kucuroğlu, Zeynep Mansur, Raisa Sason, Nora Kalpakçıoğlu, Talia Kalpakçıoğlu, Rabia Kurşun, İnci Peşkircioğlu, İpek Gümüşoğlu, Burcu Şendir ve Melis Özer gibi ünlü isimler katıldı.

Etkinlikte top model Tülin Şahin P&G Ağız Bakım Kategorisi Marka Müdürü Özge Erdem ve estetik diş hekimliğinin dünyadaki en önemli isimlerinden Galip Gürel keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Konuşmacılar Oral-B Genius Rose Gold'un özelliklerini ve daha sağlıklı bir ağza sahip olmanın ipuçlarını paylaşırken; Galip Gürel ayrıca gülüş tasarımı konusunda da detaylı bilgiler verdi.

Daha güvenilir ve etkin fırçalama imkanı sunuyor

Manuel fırçalara kıyasla yüzde 100'e kadar fazla plağı ortadan kaldıran Oral-B Genius Rose Gold, akıllı telefon uygulaması ve gelişmiş pozisyon algılama teknolojisi sayesinde ağızdaki hiçbir noktayı atlamadan mükemmel bakım sağlıyor. Oral-B Genius Rose Gold, sert fırçalamalarda da hızını otomatik olarak yavaşlatıyor ve titreşimlerini durduruyor. Oral-B Genius Rose Gold basınç göstergesi, zamanlayıcı ve bluetooth bağlantısı gibi özellikleri kolayca görmeye imkân veren Smart Ring sayesinde ağız bakım deneyimini bir adım öteye taşıyor. Oral-B Genius Rose Gold'un özel tasarlanmış seyahat kutusu ise hem akıllı telefonunuzu hem de fırçanızı aynı anda şarj etmenize olanak veriyor.

Oral-B Genius Rose Gold'un sıra dışı bir diş bakımı sunan akıllı telefon uygulaması Oral-B App, fırçalama işlemini göstererek fırça ayarlarının uyarlanmasını sağlıyor. Uygulama, dişlerin, diş hekimlerinin tavsiyelerine uygun, daha güvenilir, etkin bir şekilde fırçalanmasına yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü İsimler Oral-B Genius Rose Gold Davetinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement