Ünlülerden Bitmeyen Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Ünlülerden Bitmeyen Doğum Günü Kutlaması

Ünlülerden Bitmeyen Doğum Günü Kutlaması

Ünlülerin güzellik uzmanı Emsal Doğan geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. Güzelliklerini Doğan'a emanet eden birçok ünlü isim sürprizleri ile Doğan'ı yalnız bırakmadı.

29.06.2017 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nükhet Duru, Elif Karlı, Emel Yıldırım, Gülşah Saraçoğlu, Yeşim Salkım, Linet, Günel, Nil Karataş, Yeliz Yeşilmen gibi ünlü isimler videolu mesajları ile adeta bitmeyen doğum günü yaşattılar.

1997 yılında güzellik sektörüne adım atan Ünlülerin Güzellik Uzmanı Emsal Doğan, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutladı. Güzelliklerini emanet ettikleri Doğan'ın, doğum gününde yanında olamayan ünlü dostları, videolar, kutlama mesajları ve pastalar göndererek kendisini yalnız bırakmadılar.Dostluğu ve başarılı işleri için de teşekkür eden ünlü isimlerin kutlamalarını sosyal medyadan takipçileri ile paylaşan Doğan, mutluluğuna onları da ortak etti.

ÜNLÜ İSİMLER VİDEOLU KUTLAMA YARIŞINA GİRDİ

Kutlama videoları çekenler arasında Nükhet Duru, Elif Karlı, Emel Yıldırım, Gülşah Saraçoğlu, Linet, Günel, Nil Karataş, Yeliz Yeşilmen, Yeşim Salkım gibi isimler yer aldı. Ekranın sevilen ünlü isimlerinden gelen mesajların, pastaların ve videoların hepsini sosyal medya hesabından mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

"BİRÇOK ÜNLÜ DOSTUMUN GÜZELLİKLERİNE UFAK DOKUNUŞLAR KATTIM…"

Emsal Doğan, doğum günü kutlamalarının ardından "20 yıldır birçok ünlü dostumun güzelliklerine ufak dokunuşlar kattım. Bugünlere gelirken hepsinin bana büyük desteği oldu. İnsan böyle özel günlerde sevildiğini hissedince kendisini çok şanslı hissediyor. Hayatıma girdikleri için her daim şükrediyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlülerden Bitmeyen Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement