Uşak'ta Jeneratör Faciası: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Jeneratör Faciası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Uşak\'ta Jeneratör Faciası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Uşak elektriğin kesilmesinin ardından devreye giren jeneratörden sızan gazın evin içine dolması sonucu zehirlenen anne ve baba hayatını kaybetti.

04.01.2016 16:23  Güncelleme: 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta merkeze bağlı Yeniceköy'de elektriğin kesilmesinin ardından devreye giren jeneratörden sızan gazın evin içine dolması sonucu zehirlenen anne ve baba yaşamını yitirdi. Gazdan etkilenen üç çocuk ve anneanneleri de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ZEHİRLENEREK YAŞAMLARINI KAYBETTİLER

Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı Yeniceköy'de evlerindeki elektriğin kesilmesi sonucu devreye giren jeneratörden sızan gaz evin içine dolarak evde bulunan İngilizce öğretmeni Cevriye İşçi ve eşi Kemal İşçi zehirlenerek hayatını kaybetmesine neden oldu.

ÜÇ ÇOCUK VE ANNEANNELERİ ÇEŞİTLİ HASTANELERE KALDIRILDI

Olayda İşçi çiftinin çocukları Enes, Almıla ve Aybüke ile birlikte anneanneleri Emine Çevik kurtarılarak tedavileri yapılmak üzere Uşak'taki hastanelere kaldırıldılar.

KAR NEDENİYLE EKİPLER OLAY YERİNE ULAŞMADA ZORLUK ÇEKTİ

Kar yağışı nedeniyle ekipler olay yerine ulaşmada zorluk yaşarken itfaiye ekiplerine bağlı araçlarla olay yerine ulaşılabildiği öğrenildi.

UŞAK DEVLET HASTANESİ'NİN ADLİ TİP KURUMU'NA KALDIRILDI

Üzücü olayda hayatını kaybeden Cevriye İşçi'nin Ömer Bedrettin Okulu'nda İngilizce Öğretmenliği yaptığı eşinin ise esnaf olduğu bildirilirken, genç çiftin cansız bedenleri Uşak Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Jeneratör Faciası: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Denizli: Allah rahmet eylesin! 1 0 Yanıtla

Advertisement