Uşak'ta Yol Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Yol Çalışmaları

Uşak\'ta Yol Çalışmaları

Uşak Valisi Ahmet Okur, İl genelinde köyleri şehir merkezine bağlayan yolların kalitesinin yükseldiğini bildirdi.

17.11.2016 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valisi Ahmet Okur, İl genelinde köyleri şehir merkezine bağlayan yolların kalitesinin yükseldiğini bildirdi.

Vali Okur, İl Özel İdaresi tarafından merkeze bağlı İlyaslı köy yolunda yapımına başlanan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemenin ardından çalışmalarla ilgili gazetecilere bilgi veren Okur, köyleri şehir merkezine bağlayan yolların kalitesinin her geçen gün yükseldiğini belirterek, son yıllarda kırsal kesimde yaşam kalitesinin yükseltilmesi yönünde çok kapsamlı yatırımların yapıldığını ifade etti.

Vali Okur, hükumetin kırsal altyapının tamamlanması ve köylerde yaşam kalitesinin yükseltilmesini sağlayacak fiziki altyapı hizmetlerine büyük kaynaklar ayırdığını belirterek, "İl Özel İdaremizin çalışmaları ile köylerimizde çok büyük gelişmeler kaydedilmiştir. Artık şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ülke genelinde kentlerde hep birlikte gördüğümüz, hissettiğimiz ve yaşadığımız kalkınma ve gelişme hamlesi bugün köylerimize kadar uzanmıştır." diye konuştu.

İlyaslı köy yolunda ve diğer alanlarda yapılacak asfaltlama çalışmasıyla ilgili bilgiler veren Okur, İl Özel İdaresi tarafından bu yılki asfalt kaplama programı kapsamında 215 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması yapıldığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Yol Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement