Uyuşturucuya Karşı Çıkan Adam Motosikletini Yaktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uyuşturucuya Karşı Çıkan Adam Motosikletini Yaktı

Uyuşturucuya Karşı Çıkan Adam Motosikletini Yaktı
18.11.2025 17:30

Nusaybin'de Ramazan T., uyuşturucu kullananlara karşı çıktığı için darp edildi ve motosikletini yaktı.

MARDİN'in Nusaybin ilçesinde, uyuşturucu kullananlara karşı çıktığı için yaklaşık 30 kişilik grup tarafından darbedildiğini ileri süren Ramazan T. (35), motosikletini ateşe verdi.

Olay, öğle saatlerinde, Nusaybin ilçesi Yeni Turan Mahallesi Seher Sokak'taki Alman Köprüsü mevkisinde meydana geldi. Ramazan T., uyuşturucu kullananlara karşı çıktığı için yaklaşık 30 kişilik grup tarafından darbedildiğini ileri sürüp, motosikletini ateşe verdi. İhbarla bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyecilerin müdahalesiyle motosiklet söndürüldü.

'AĞABEYLERİM BU YOLDA ÖLDÜ'

Saldırı sonucu vücudunda kesikler olduğunu öne süren Ramazan T., "Ağabeylerim bu yolda öldü. Ben çocukluğumdan beri bu işlerin içindeydim. Uyuşturucuyu ne kadar satan varsa, içen varsa hepsini yok edeceğim. Bütün uyuşturucu çeşitlerini Nusaybin'den çıkaracağım. 30 kişi bana saldırdı. Halime bakın, kulağımı ve elimi kestiler" dedi.

Polisin gözaltına aldığı ve yüzde 46 oranında engelli olduğu belirlenen Ramazan T., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucuya Karşı Çıkan Adam Motosikletini Yaktı - Son Dakika


Advertisement